• 27-01-2015, 22:07:28
    #10
    Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Google'dan gelen Adsense Pin'ini Google'dan davetiye geldi gel çalış dediler diye anlatan 15 yaşında bi liseli vardı haber etmişlerdi, bu da ona dönmüş.



    Arkadaşın Trade'lerini incelerseniz hep Script satın almış, Admin paneli yazdırmış, Piyasada bilinen 2-3 kişiden de Bayilik panelleri satın almış, hmm güzel. :d

    Umarım ban yemem burda yazdıklarımdan ötürü, benim de korkum bu. 4-5 gün önce adamın biri 2 liraya bot takipçi konusu açmış başlıkta daha ucuzu yok yazıyordu. Nereye yok kardeşim, 50 kuruşa da satan var, 1 liraya da satan var dedim. Şikayet etmiş banlatmıştı beni. Ben gerçekleri yazıyorum, kimseye yara açacak bir şey de değil bu söylediklerim. Yıllardır forumdayım neyin ne anlamını geldiğini biliyorum. Bu konu da uçar az sonra, ülkemizde olduğu gibi r10'da da bu aralar düşünce kısıtlaması var, özgür düşünce yasaklaşıyor yavaş yavaş. Az sonra da, geçen gün yediğim ban cezası için r10'a mail atacağım. Radmin PM'lere pek bakmıyor, modlar zaten yoğunlar, her reportu iyice düşünüp etmeden banlıyorlar son zamanlarda. bundan 3-4 sene önce modlar konuyu ince eleyip sık dokuduktan sonra gerekli cezayı veriyordu, bekara eş boşamak kolay gelir lafı buraya uygun olur sanırım.

    Benim hiçkimseye bir zararım ya da kötü sözüm olmadı bu güne kadar bu forumda, hep gerçekleri söyledim ve insanların yararına çalıştım. Yine ceza alırsam da Allah razı olsun ne diyim

    100k takipci 15 $ anında teslim :dd
  • 27-01-2015, 22:08:35
    #11
    hayırlısı olsun :d

    O değil de kategori ne alaka
  • 28-01-2015, 00:54:26
    #12
    Arkadaş için az sonra şikayet konusu açacağım, tam tamına 6 aydır ***tan bir scripti teslim edemedi.
  • 28-01-2015, 13:02:58
    #13
    Şu twitter ile uğraşan herkes benim, mustafa maşanın ve koray fenerin'in scriptlerini / yazılımlarını kullanıyor varmı kullanmadığını iddaa eden )) ama bir kezde çıkıp burada gövde gösterisi yapmadık, yapmayızda ))

    TT script'ini kullananlar arkadaşların cogu benim script'im, varmı bununda aksini iddaa eden ?

    Bunlar boş şeyler, varsa php'de kapışmak isteyen gelsin kapışalım
  • 28-01-2015, 14:30:05
    #14
    Günlük 50-100 TL kazanan para basıyor olmuş! şişirme haberlere devam
  • 28-01-2015, 19:20:42
    #15
    Ceu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu twitter ile uğraşan herkes benim, mustafa maşanın ve koray fenerin'in scriptlerini / yazılımlarını kullanıyor varmı kullanmadığını iddaa eden )) ama bir kezde çıkıp burada gövde gösterisi yapmadık, yapmayızda ))

    TT script'ini kullananlar arkadaşların cogu benim script'im, varmı bununda aksini iddaa eden ?

    Bunlar boş şeyler, varsa php'de kapışmak isteyen gelsin kapışalım
    noktayı koymuşsunuz hocam
  • 28-01-2015, 21:40:15
    #16
    Üyeliği durduruldu
    Şişirmenin şişirmesi hemde normal şekilde anlatmıştım haber tutsun diye b*kunu çıkarmışlar neyseki 1 gün sürdü.
  • 30-01-2015, 00:06:13
    #17
    Üyeliği durduruldu
    Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yıllar yıllar önce Facebookta, sanırım yanlış hatırlamıyorsam 2010-2011'de facebookta deli gibi uygulamalar yazarak paranın altında kaldık ben ve bi arkadaşım. Milyonlarca datamız vardı wall post atıyorduk vs. bunun lafını hiç etmedik.

    2014 Şubat ayından beri de twitter'dayım, temmuz ayında ilk sistemim olan Hashtagger organik takipçi kasma ve takip etmeyenlerı Unfollow yapma aracı yazdım satışa çıkardım 300 küsür müşterim oldu ödeme yapan.

    2014 ekim ayında ise TweetAlot yani devrim olarak nitelendirdiğimiz sistemi ortağım, yakın arkadaşım @onurkun; ile yazdık ve yayınladık. Bu sistemde aklınıza gelebilecek her şey vardı, takipçi yollamaktan tutun tt yapmaya, otomatik rt favdan tutun unfollow'a organik takipçi kasmaya. Bunun da lafını hiç etmedik.

    Şimdi ise daha da başka, apayrı bir devrim gibi sistem kodluyoruz çok çok az kaldı, yakında göreceksiniz r10'da. Çok ucuza herkes faydalanacak ve herkesin kesinlikle işe yarayacak, yapay zeka içeren bir sistem bu.

    Velhasılıkelam, yıllardır PHP kodlarım, Masaüstü programlar kodlarım, Android iOS Kodlarım, belki hesabıma yüzbinlerce lira girdi çıktı ama böyle kendime yazılımcıyım, dahiyim, paraya para demiyorum da işte şu bu diye hava atmadım.

    Hata mı yaptım, hava mı atmam gerekiyordu? Ayrıca sakız olmuş milletin ağzına ünlüler, milletvekilleri, siyasiler alıyor diye, iyi ki 2 ünlü 3 milletvekili takipçi satın aldı, herkes üstlendi ben sattım da ben sattım diye.

    Herkes kodır olmuş, herkes popi olmuş. Vesselam.

    @onurkun; @Candede; @UmursamazAdam; @lXenonl; @Blackboycan;
    Adam haklı valla.