Netinternet (İlk Mesaj)
530
●56.761
- 06-06-2007, 19:42:15FSM SERVERS ile HT SERVERS birleşip Netinternet baskın düzenlerse mangal rakı ve sınırsız ton balıgı olmazsa olmazUfukGedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-06-2007, 22:46:56Aslında uzun ömürlü çalışacaklar için 2 kat fırsat üstelik Donanım garantisi aynen devam ediyor 1 yıl daha donanımda arıza çıkınca değiştiriyoruz hemen... bu donanım garantisi 3 kat fırsat onun dışında 4. kat fırsat ise 12 ay sonunda müşterinin co-location hizmet bedeli ödeyecek olması.
- 11-06-2007, 03:04:5315 Haziran ile 1 Ağustos arası satışlara mola veriyoruz. Bu süre içinde yeni stok alımı gerçekleşmeyecek ancak mevcut sunucu stoklarında boşalan olursa sadece zor durumda olan kişilere sunucu verilebilecek. 45 Günlük bu ara ile hizmetlerimizde gözlemlediğimiz ihtiyaçları gidermek ve yeni teknolojiler üretmek adına 24 saat tam ekip çalışıyor olacağız önümüzdeki günlerde çok güzel sürprizler sizleri bekliyor.
N.I.S Bilişim A.Ş ile anlaşmamızdan ve Çalışmaya başladığımız günden bu güne kadar tahminlerin çok çok üzerinde bir müşteri sayısına ulaşmamızdan ötürü Destek taleplerini hızlı bir şekilde cevaplayamayacağımızdan öncelikle bu 45 günlük süre içersinde çalışan sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Bununla beraber birkaç eksik noktalarımızdan biri olan lisanslandırma konusu bu süre içinde kesin olarak çözüme kavuşturulmuş olacaktır.
Veri merkezimizin unvan değişikliğinden ötürü olarak Cpanel firmasına tekrar Partner olması gerekmiştir bu işlemlerin uzaması yüzünden oluşan sıkıntılar bu mola arasında tamamlanacaktır. Bununla beraber Veri merkezimizin geliştirilmesi açısından yapılan alt yapı güvenlik çalışmaları da 10 Haziran 2007 gecesi son bulacak olmasından yeni düzenlemeler yapılacaktır.
Veri mekezi dışında Netinternet’de de değişim çalışan sayısı dışında ek hizmetler ile beraber farklı teknolojileri sizlere sunmak adına bu bir buçuk aylık sürede gerçekleşecektir. Müşteri ilişkilerinde en çok şikayet edilen konu olan telefonların ulaşılamaz hale gelmesi önümüzdeki günlerde yeni telefon hatları ile çözülecek ve bununla beraber Canlı destek hizmetimiz devreye girecektir. Canlı destek hizmeti ile telefon faturalarınızı sıfıra indirmeyi planlıyoruz.
Managed Destek hizmetlerinde farklılıklara gidecek olan Netinternet de hizmet bakımından çok köklü bir değişim olacak ve bundan en çok sizler faydalanacaksınız. Bu değişim sonunda hizmet fiyatlarımızda da değişim söz konusu olacaktır. Bizden beklediklerinizi ve isteklerinizi bilgi@ni.net.tr adresine mail olarak göndererek bizimle paylaşabilirsiniz.
Saygılar
Osman Makal
Bağlantı : http://blog.ni.net.tr/2007/06/10/net...-mola-veriyor/ - 14-06-2007, 01:19:43Bu kampanya benzerinde yapan çok firma ve kişi var biz çok ayrı farklı yapıyoruz diğer kişilerin çoğunluğu elinde kalan eski olan sunucuları elden çıkartmak ve müşteri kazanmak için yapıyor ama bizimki çok farklı..
Sunucunuz birkere 0 ilk kullanıcısı siz oluyorsunuz 12 geçmeden nasıl donanımsal bir arıza olunca biz sizden ek ücret talep etmeden değiştiriyorsak hemen 12 ay sonunda da o şekilde 1 yıl boyunca donanımsal bir sorun olunca hemen değiştiriyoruz sizden para almadan…
Daha sonra sunucuların özellikleri yine diğer firmalardaki gibi düşük değil
Örnek verirsek
Core2Duo E6600
4 X 1024 DDR2 633 Ram (4 GB Kingston)
İntel Board (Server)
250 GB 16 MB cache Harddisk Seagete
ASUS dev 3 fanlı Siyah Kasa
Buna benzer bir donanımın direk piyasa satışı ne kadardır hesaplatın.. Sadece 1 kasası 80$
Ayrıca 12 ay sonunda donanımsal arıza çıkarsa 1 yıl boyunca yine tam garanti altında olacaksınız..
Tam garanti demek arızalanan ürünün garantiden gelmesini beklemeden anında değiştirmek demek..
Bunların üzerine zaten Full Managed destek alıyorsunuz sunucunun yönetimi konusunda sıkıntınızda olmuyor 7X24 ulaşabiliyorsunuz bize
Bundan öte bir şey yapamayız artık yani
sanırım yeterli bir kampanya ve gerçekten büyük ilgi gördü teşekkürler herkese
gerçi bizde bu şans varken sanmıyorum ama olsa süper olur.

sanırım yeterli bir kampanya ve gerçekten büyük ilgi gördü teşekkürler herkese