• 10-04-2022, 16:37:25
    #10
    Destek talebi açmadan sorunun kaynağını bilmeden uzun süredir tavsiye ettiğiniz bir firmayı karalamak çok ilginç gerçekten
  • 10-04-2022, 16:40:12
    #11
    2-3 yıldır bende guzel hostingde çalışıyorum.
    son zamanlarda çok sıkıntı yaşattı yavaşlık konusunda son zamanlarda iyi baya bir destek talebinden iletişim oldu.

    firma bence performans ve fiyat konusunda kendini bir elden geçirmeli.

    taşımayı düşünüyorum belki de başka firmada sorun yaşayınca kıymetini anlayacağız ama bilmiyorum göreceğiz.
  • 10-04-2022, 16:43:09
    #12
    Site hizi suanda saniyelik oldu. Yazan herkese tsk ederim. Benden internetimin yavasligindan kaynakliyor olabilirde.

    Herkese tsk ederim.
  • 10-04-2022, 16:51:59
    #13
    KOZBA.NET
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site hizi suanda saniyelik oldu. Yazan herkese tsk ederim. Benden internetimin yavasligindan kaynakliyor olabilirde.

    Herkese tsk ederim.
    İşte Türkiye'de bu yüzden hosting firması olmak çok zor, değil mi @Bartuc; üstat?
  • 10-04-2022, 16:55:40
    #14
    Kullandığınız yazılım tema eklentileri ve cahce eklenti ayarları çok farkeder
    Tek site limitsiz paketlerini kullanıyorum.
    Web %100 Mobil %80

  • 10-04-2022, 22:54:02
    #15
    Kurumsal PLUS
    Geçtiğimiz son 1-2 yıl içinde, DDR4 Ram'li üst düzey CPU kullanan node'lar, NVMe diskler içeren donanımlara geçişler sağladık. Hosting şirketimiz hızla büyümeye devam etmekte, her gün onlarca yeni müşteri kazanmakta, müşterilerimizin çoğunluğu sitesinin bize taşındıktan sonra çok daha hızlı çalıştığını beyan etmektedir.,

    Anlık bir yavaşlamadan bahsediyorsak, anlık yavaşlama yaşamayan bir hosting şirketi dünyada yoktur. Bir site saldırı alır, bir site aşırı yüksek kaynak kullanır vb. sebeplerde anlık yavaşlama görebilirsiniz, ekibimiz 7/24 çalışıp bu gibi durumlara müdahale etmektedir. Kendi geliştiğimiz site hızını ölçen monitör hizmetimiz bile mevcut.

    Sorun yaşıyorsanız destek bildirimi açmanız halinde ekibimiz doğru şekilde sizleri bilgilendirecektir ve yardımcı olacaktır.
  • 11-04-2022, 10:27:19
    #16
    Selamlar, tüm sitelerim orada, performans yönünde şikayetim hiç olmadı. Daha önceki arkadaşların da yazdığı gibi sitenizde kaynak tüketimi yapan unsurlar sunucu performansına ciddi derecede etki eder. Bu da firmayla ilgili bir durum değil.
  • 16-04-2022, 22:53:49
    #17
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar.

    Güzel hostingten bir tane orta paket hosting aldim. Simdiye kadar boyle bir hosting gormedim. Siteye giriyorum acilana kadar kendi sitemden soğuyorum. Sizin hostingler nasil acaba?. Baska firmada olan sitelerimin hizi çok iyi.

    Şuanda guzel hostinteki hostingim hiz saniyelik aciliyor site.

    Bende öyle diyordum ama bugün @SunGameHosting; Zafer bey sitemin açıış hızında büyük bir etki gösterdi mobilde bazı sıkıntılar var ama üzerinde çalışıyor bence profesyonel bir destek almalısınız