• 09-02-2023, 00:33:14
    #1
    Çiğ köfte fiyatları geçtiğimiz ay beni çıldırtmıştı. Ankara'da özellikle internet siparişlerinde 1 kilo çiğ köfte 250 TL olunca (orda ucuzmuş demeyin lütfen her yerde her şeyin bir piyasası var) Ömer aybak çiğ köfteye derdimi anlatan, hafif de sitemli bir mail gönderdim. Üerinden bir ay geçti; arayan soranı geçtim, kopyala yapıştır mail bile gelmedi.

    Neyse. Çok şükür depremden sağ kurtulan ablam yolda anlattı. Geçen hafta, Maraş'ın Afşin ilçesine gitmişti (o zaman maraşta idi sonra Antep'e geçti. Millet der şimdi diğer konuda gördüm Antep yazmışsın diye). Komagene'yi telefondan aramış ve eve, bilmiyorum kaç tane ama az miktarda anladığım kadarıyla, sipariş vermek istemiş. Kadın başına dışarı çıkma imkanı yok ve çocuklar da çiğ köfte hastası. Çok az olduğu için getirmemişler.

    Abim bana durumu daha önceden anlatmıştı ve ben de bu durumun normal olduğundan bahsetmiştim. Ankara'da bile bazı yerlerin 300-500 TL altındaki siparişleri getirmediğini söylemiştim.

    Sonra ablam komageneye (benim Ömer aybak a yazdığımdan ilham almış bugün onu da dedi ) mail atmış ve içini dökmüş, tabiri caizse. Sonra oranın üst yetkilisi (ablam demişti de tam hatırlamıyorum) aramış ve durumu kendisinden dinlemiş. Ardından kontrol etmiş ve bu durumdan ötürü çok özür dilemiş. Güneydoğu'da yetkili olduğu için Maraş tarafına geleceğini, kendilerine uğramak istediğini, hediye takdim etmek istediğini söylemiş.

    (Bu arada, arkadaşlar yazınca ben bile inanamadım. Yani siz inanır mısınız onu da bilmiyorum ama ablamdan (yengem bu arada abla diyorum) kulaklarım ile dinledim ve yazmadan edemeyeceğim, isteyen inansın isteyen inanmasın. Bana Ömer Aybak'ın yaptığı muameleden sonra böyle bir tavrı söylemeden edemeyeceğim).

    Ablam da tatil için gittiğini ve birkaç gün içerisinde geri Ankara'ya döneceğini söylemiş. O zaman da, ücretsiz çiğ köfte göndereceklerini söylemişler ve telefonu kapatmış. Ablamın babası da hemen orada ablam kendisine anlatınca, inanmamış ve yollamazlar demiş. Ablam da yollamazlar ise arar onu da şikayet ederim demiş. (Evet, Türkiye bu bilince hazır değil maalesef. Ama takdir ettim ablamı.)

    Neyse. Sonra çiğ köfte gelmiş. Bir porsiyon (bilmiyorum ne kadar ama 400-500 gram falandır heralde. Emin değilim) çiğ köfte ve 2 ayran göndermişler.

    Çiğ köfte miktarı önemli değil. Paramız var çok şükür. Bir maile bile bu kadar önem verip seni insan yerine koyup (Bence haklılar da. Her yere her fiyata çiğ köfte gönderemezler yani) arayıp muhatap almaları, üstüne özür dilemeleri yani söyleyecek söz bulamıyorum. Teşekkürler @Komagene
    • oguzhanss
    • Fahrettin
    oguzhanss ve Fahrettin bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.
  • 09-02-2023, 00:34:24
    #2
    Hocam okumak için girdim de başaramayacağım
    Azıcık paragraf, azıcık düzen olsa idi
  • 09-02-2023, 00:34:57
    #3
    ne diyorsun kanka
  • 09-02-2023, 00:36:41
    #4
    muzikgunlugu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam okumak için girdim de başaramayacağım
    Azıcık paragraf, azıcık düzen olsa idi
    Hocam mobilden yazmıştım düzenlerim şimdi. Kusura bakmayın. Hikaye oldu zaten de.

    Kısacası: komageneye atılan şikayet mailine çok üst düzeyde bir dönüş yapılıyor. Özeti bu.
    • elyesaayse
    elyesaayse bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 09-02-2023, 00:36:46
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    kanka okudum da hiçbişey anlamadım. Canın çiğköfte çektiyse göndereyim.
  • 09-02-2023, 00:36:55
    #6
    hocam okurken kör oluyordum biraz paragrafları kullanırsanız çok daha iyi olur
  • 09-02-2023, 00:37:00
    #7
    Geroxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ne diyorsun kanka
    Ben okudum, kısaca özetlemek istiyorum.

    Arkadaşımızın ablası, Komagene'ye mail atmış, onlar da özür dileyip çiğköfte yollamışlar. kısaca bu şekilde arkadaşlar
  • 09-02-2023, 00:37:12
    #8
    Özetle bir sorun yaşıyorlar , komagene mailden gelen yanıta karşı duyarlı davranıyor ve çiğköfte paketi + ayran gönderiyor. Kişi de bu durumdaki memnuniyetini dile getiriyor.
    Ek olarak olumlu dönmeselerdi ablası şikayet edecekmiş , olumlu döndükleri için vaz geçmiş.
  • 09-02-2023, 00:38:06
    #9
    Hiç bir şey anlamadım, sadece canım çekti 🤣