• 20-10-2019, 18:56:47
    #1
    idealhosting yıllar önce (6-7 sene) dedicated hizmeti aldığım bir firmaydı. cs 1.6 ve maç serverlarının ciddi rağbet gördüğü zamanlardı. Maç serverlarına sürekli saldırı geliyor, müşteriler rahatsız oluyordu. Dönemim ServerPa firmasındaydım önceleri. Çok kaliteli altyapıları vardı. Sadece hosting ile olan anlaşmazlıkları sonucu serverpa kapanınca sağdan soldan duyduğum, ufak tefek tatmin edici sözlerle beni kandıran bir kaç firma ile çalıştım. Ancak gerçekten serverpa gibisini bulamamıştım. Ta ki idealhostingle karşılaşana kadar. Beni gerçekten batmaktan kurtarmıştı. O zamanlarda kalitesi beni gerçekten etkilemişti. Sonrasında bazı özel durumlar sebebiyle game server işlerine ara vermek zorunda kaldım (4sene kadar).

    Tekrar bilişim sektörüne giriş yapmaya karar verdiğimde ilk aklıma gelen idealhosting olmuştu. Ancak 4 sene öncesinin hizmetini acaba devam ettirebiliyorlar mı aynı performansı alabilecek miyim diye düşünürken, ekmek yediğin yerden gel dedim ve gittim idealhostingle çalışmaya başladım.

    Şuan neredeyse 7. senemi dolduracağım idealhostingle ama onlara hiç teşekkür etme fırsatım olmamıştı.
    Başta Fazlı hocam olmak üzere Taner hocam ve diğer tüm idealhosting çalışanlarına verdikleri bu hizmetten dolayı çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız

    Benle hem fikir olan arkadaşların yorumlarını şuradan okuyabilirsiniz. https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz...ilirsiniz.html

    https://www.idealhosting.net.tr/ Sevgiler... @iDealhosting;
  • 20-10-2019, 19:07:12
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İlk defa duydum ama kendi siteleri aşırı geç açıldı bende hocam.
  • 20-10-2019, 19:11:19
    #3
    tuuruls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlk defa duydum ama kendi siteleri aşırı geç açıldı bende hocam.
    Bende saniyesinde açıldı
  • 20-10-2019, 19:15:01
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sürekli denk geliyorum bu firmaya. Denemekte fayda var.
  • 20-10-2019, 19:22:30
    #5
    tuuruls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlk defa duydum ama kendi siteleri aşırı geç açıldı bende hocam.
    aynı şekilde bendede çok geç açıldı