Merhaba,
İşletmemiz için kurumsal kimlik ve logo tasarımı yaptırılacaktır. İşindr profesyonel özgün tasarım yapan ve bol referanslı kişilerle çalışılacaktır.
Referanslarınız portfolyo dosyanız ile beraber teklifinizi bekliyoruz.
Kurumsal Kimlik ve Logo Tasarımı
10
●382
- 01-10-2026, 11:20:49
- 01-10-2026, 14:09:16Merhaba, logo ve kurumsal kimlik çalışmasını şu sırayla yapıyorum: kısa bir brief (sektör, hedef kitle, beğendiğiniz/beğenmediğiniz örnekler), ardından 3 farklı yönde logo taslağı. Seçtiğiniz yön üzerinden revizyon, sonra kartvizit, antetli kağıt, e-posta imzası, sosyal medya profil ve kapak görselleri. Teslimde vektör (AI/SVG/PDF) ve PNG dosyalar ile renk/font kılavuzu verilir.
Çalışma modelim önce taslak, sonra ödeme: taslakları görüp beğenmezseniz devam etmezsiniz. Referans ve işlerim: https://www.r10.net/yazilim-kodlama-...metinleri.html
Detay için PM attım.



