• 07-04-2008, 16:20:03
    #37
    ayrıca şunu vurgulamak isterim. bu yatırımları tamamiyle kurumsala dönük yapıyoruz yani satış ve pazarlama ağımızın %95'i kurumsal olacak(Örn: fabrikalar).
  • 07-04-2008, 17:16:11
    #38
    Trafiği ve müşteri sayısı bol olan firmalar yarın çıkıpta 30 dolar 1 mbit diye co-location'a bulaştıklarında ne bankadan çektiğiniz kredinin nede dur bakalım deneyelim nasıl olacak mantığınızın ne olacağını düşündünüz mü hiç?

    Bu konularda özellikle bu sıralarda çok fazla konu açılıyor. Girişimci ruh güzel birşeyde nasıl para kazanmayı düşünüyorsunuz sorusunun cevabını görememek kötü. Bu şekilde sadece sektördeki bir grup insana servis sunabilir, zaman içerisinde sürekli para harcayamayacaksanız servisin kalitesinide belirli bir noktada tutamayıp silinip gidersiniz. Söz verip yapamadığınızdan müşterilerinizin gözünde sektörüde baltalamış olmanızda cabası.

    Ucuza satarım diye düşünerek giriliyorsa bu işe, ya birisi daha ucuza satarsa ne yapacaksını düşünmeyi unutmayın derim.
  • 07-04-2008, 17:30:14
    #39
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Hayırlı olsun, umarım hakettiğiniz karşılığı alırsınız, yorumları okudum ama hiçkimseye yakıştıramadım, eleştiriler bir yere kadardır, konu başlığı ve sizin açma sebebinizle alakasız yorumlar olmuş.
  • 07-04-2008, 17:49:25
    #40
    herkese yorumlarından dolayı teşekkürler.

    @roots, amaç yahut mantık "ucuzdan satarım müşteriyi kaparım" değil burada amaç buram buram kalitedir, kalitesini koruyan ve çizgisini bozmadan ilerleyen her işletme istediği hedefe ulaşmıştır bugüne kadar. Tabi ki biz yeni açılıyoruz tabi ki ucuz sattığımız birşeyler olacaktır ama bu her daim olacak birşey değildir buna da "kampanya" muzip halkımızın diliyle "damping" diyoruz, belki daha müşterimiz yok belki de zaman zaman maddi olarak sıkıntılar yaşayacağız fakat şunu iyi biliyoruz ki kurduğumuz sistem tıkır tıkır çalışacak. Hedef kitlemizi önceki mesajlarımda belirttim, tamamiyle kurumsal. Kişilere vereceğimiz hizmetler sınırlı olacak. Şuan ki bütçemizi olabildiğince idareli kullanmaya çalışıyoruz ama bazı şeylerden kısmak olmuyor(bknz: mühendisin demirden çalması).

    Herkese iyi çalışmalar..
  • 07-04-2008, 18:08:36
    #41
    Üyeliği durduruldu
    Tebrik ederim, konudaki mesajlari tek tek okudum.

    Acikcasi sizi tanimamama ragmen inanin sevincinize sizin kadar ortak oldum, ben bir vatandasimin böyle kaliteli düsünerek, böyle bir ise girmesini gercekten harika buluyorum. Bircok sey söyleyen olacak ama bence kulak asmayin sonucta kendi özgüveniniz ve bilgileriniz var ortada bence bunlar herseye deger.

    Tekrar tebrik eder insallah basarili olmanizi dilerim.
  • 07-04-2008, 18:58:06
    #42
    Merhaba,

    Öncelikle cesaretinden ve girişimciliğinden dolayı seni ve arkadaşlarını kutluyorum.

    Türkiye ekonomisinde dc açmak bir yana net cafe bile açmak cidden cesaret ister helal olsun diyorum.

    Kredi ile başlanmış bir iş gerçekten çok riskli adımlar ile başlamışsın.

    ALLAH Yar ve Yardımcınız olsun.

    Saygılarımızla,
    Türkiye Reseller
  • 07-04-2008, 19:03:26
    #43
    Üyeliği durduruldu
    Tebrikler kardeşim.

    allah fiberine, optiğine zeval vermesin.
  • 07-04-2008, 19:08:45
    #44
    yorumlarınız ve içtenliğinize çok teşekkürler arkadaşlar. hayırlısıyla başladık hayırlısıyla devam edeceğiz..
  • 07-04-2008, 19:19:08
    #45
    Üyeliği durduruldu
    izmirde büyük ihtimalle dc r10 izmir şubelesindeki arkadaşlara duyurulur