Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında Kayserispor ile Beşiktaş Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen zorlu mücadelede kazanan taraf 1-0'lık skorla Kayserispor oldu. Kayserispor'a galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 90+1. dakikasında Furkan'dan geldi.
Beşiktaş'ta karşılaşmanın 67. dakikasında Guti ile birlikte oyuna giren Fatih Tekke, bu sezon ilk kez siyah-beyazlı forma altında bir maça çıktı.
Bu karşılaşmanın ardından Kayserispor ligdeki puanını 20'ye yükseltti, Beşiktaş ise 13 puanda kaldı. Haftaiçi Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu ile mücadele edecek olan Beşiktaş, ligde önümüzdeki hafta Sivasspor ile İnönü Stadı'nda karşılaşacak. Kayserispor ise Kasımpaşa deplasmanında galibiyet arayacak.
Kartal 90+1'de vuruldu: 1-0
29
●1.297
- 25-10-2010, 21:57:00Üyeliği durduruldu
- 25-10-2010, 22:01:55Üyeliği durdurulduFurkan gerçekten bu sezon çok iyi performans sergiliyor. Geleceğin yıldızları arasında benim gözümde. Tebrikler Kayserispor.
Süper Oldu
Kendisi çok iyi hoca olacak bence
Helal olsun