• 08-01-2010, 15:38:41
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    EURO 2016'nın aday şehirleri arasında gösterilmeyen Trabzon'dan tepkiler gelmeye devam ediyor. Bordomavi.net isimli oluşum, Trabzon'un 2016 aday şehirleri arasında olmamasına esprili bir tepki gösterdi.



    Kısa bir süre önce Futbol Federasyonu, 2016'ya aday şehirleri açıklamış, bu kentler arasında Trabzon'un yer almaması büyük yankı uyandırmıştı. Bu gelişmenin ardından şehrin önde gelen sivil toplum örgütlerinin yanı sıra, Trabzonspor camiası da tepki vermiş, hatta teknik direktör Şenol Güneş durumu, bir 'ihanet' olarak nitelendirmişti.

    Bu konuda eski bir Trabzonspor başkanı ve Trabzonlu olan Spor Bakanı Faruk Özak'ın tavrı da ciddi şekilde eleştirilmiş, olayın sadece Trabzon değil, tüm Karadeniz Bölgesi'ne yapılmış bir haksızlık olduğunun altı çizilmişti.

    Konuyu unutmamak ve unutturmamakta kararlı olan Trabzonspor taraftarları, olaya farklı ve esprili bir açıdan yaklaştı.

    Bordomavi.net isimli taraftar oluşumu, Trabzon'un 2016'ya tek başına adaylığını açıkladı! Resmi adaylık logoları da hazırlayan taraftarlar, böylece hem federasyona hem de Bakan Özak'a anlamlı mesajlar yolladı.

    Mynet Spor
  • 08-01-2010, 15:50:55
    #2
    Eheh, logo süper olmuş
  • 08-01-2010, 16:17:37
    #3
    was
    Üyeliği durduruldu
    logo çok hoş
  • 08-01-2010, 22:53:25
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Henüz Türkiye'nin adaylık süreci devam etmekteyken Fenerbahçe'nin stad, Trabzon'unsa aday illerden olmaması tartışmaları adaylık sürecini etkileyebilir. Sonuçta 81 ilden 8 tanesi seçilecekti ve TFF bunları seçti. Geri kalan 73 ülke ve diğer onlarca takım karşı çıksa eğer zaten seçilmemiz imkansız olurdu. Karşı çıkmak, tartışma çıkarmaktan çok adaylık sürecini desteklemek bize daha çok yakışır. İnşallah 2016 ülkemizde!

    <kd> Bence orijinal logo çok hoş ve soyut olmuş. </kd>
  • 09-01-2010, 18:04:17
    #5
    mre
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Yapilabilecek en iyi protesto olmus. Logo super TFF uyuma Trabzona sahip cik
  • 10-01-2010, 00:31:34
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Turkiye'nin sampiyon sehrini almassan boyle olur Tff!

    Bu arada: Tff sitesindeki anketler ile oynuyor!. Italya öndeyken birden Turkiye öne gecti!