ByMaDaK adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Şampiyonluk hakkında yorumda bulunun
26
●914
- 13-05-2024, 00:38:04Yanlış, Ali Koç başkan herkes ŞampiyonEstawky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-05-2024, 00:58:51gslilerin fenerbahçe başkanları ile alıp veremediği nedir anlamadım. he rtürlü muhabbeti sürekli bizim başkanlara bağlıyorlar, arkadaşım kendi başkanınızla bu kadar ilgilenmiyorsunuz.
bizim yönetimi takımı fetoye peşkeş çekmediler diye mi çekemiyorlar acaba? ne kadar efsaneleri varsa yurtdşında kaçak fetöden, ya da saadet zincirine para kaptırıyor vs. bizim başkanlara laf edeceklerine kendi kuklalarına, örgüt mensuplarına dert yansınlar.
herşey şampiyonluk, kupa, madalya değildir, 100 yıllık klüplerin bazı değeleri olmalıdır,, onurları, değerleri daha kıymetlidir.
Bir Fenerbahçeli olarak şükürler olsun ki takımım Atatürk ve Cumhuriyet çizgisinden bir an bile ayrılmadı, futbolcuları ümmetcilik oynamadı, başkanları siyasi otoritelerin pufuduğu olmadı.
Bir GS li olsam, takımımın en büyük başarısını tattıgı yılların Fetö ile kirlenmesinden utanç duyardım, sağa sola laf atacağıma önce kendi kirli yönetimime, kadroma bakardım. Tabi skordan daha kıymetli değerleri varsa.



Skordan başka onuru, haysiyeti olmayanlar, verdiğimiz mücadelenin bilincinde olamaz, beklemiyoruz da zaten - 13-05-2024, 01:57:20Galatasaray bileğinin hakkıyla şampiyon oldu. Fenerbahçe Ali koç devam ettikçe rezil olmaya devam eder.
- 13-05-2024, 09:29:42Malum takımın yönetimi için şampiyonluğa giden her yol mübahtır. Mideleri herşeyi sindirebildikleri için onlar için sorun yok.
- 13-05-2024, 14:15:35bu kadar puan toplanması , ligdeki diğer takımların aşırı kötü olması ile açıklanabilir.
allah aşkına şuan kim hangi takımdan korkar oldu ligde?
eskiden gençlerbirliği takımına giden bir destur çekerdi. son birkaç senedir iyi yönetildiğini düşündüğüm adana dün 6 yedi. böyle dengesiz lig mi olur?


