• 29-04-2009, 23:23:08
    #1
    Üyeliği durduruldu


    Trabzon'un gündemdeki 4 isim
    29 Nisan 2009 Çarşamba 08:21
    Trabzonspor'da Ersun Yanal ile iplerin kopmasından sonra yeni teknik direktörün kim olacağı tartışılmaya başladı...

    Ersun Yanal'dan sonra Trabzonspor'un başına kim geçecek... Bordo mavililerde ilk olarak yeni teknik adamın Türk mü yabancı mı olacağına karar verilecek, ardından da isimler masaya yatırılacak.

    Lig TV'nin haberine göre: Hafta içinde Trabzon'a gelecek olan Başkan Sadri Şener, Yönetim kurulu'nu toplayacak. Bu toplantıda ilk olarak "Yeni teknik direktörümüz Türk mü olsun yoksa yabancı mı?" sorusunun yanıtı aranacak.

    Trabzonspor Yönetiminde bu konuda farklı sesler çıkıyor. Ancak Başkan Şener'in yabancı hocalarla çalışmayı sevdiği herkesçe biliniyor. Bu da yabancı teknik adam ihtimalini bir adım öne çıkarıyor. Ama sezonun son 5 maçında takımı PAF Takım Teknik Direktörü Ahmet Özden çalıştıracağı için yönetim sabırlı davranacak.

    Adayların isimleri de kulaktan kulağa fısıldanıyor. Şu an için ön plana çıkan isimler Türk hocalar arasında Aykut Kocaman ve Giray Bulak; yabancı hocalar arasında isa Christoph Daum ve George Leekens.
  • 30-04-2009, 00:22:48
    #2
    Misafir
    Sadri Şener Ersun Yanalı yollayarak büyük bir risk içerisine girdi.Gelip başarısız olabilecek bir hocaya tahammülü olmayacağı için çok başarılı bir isimi getirmek zorunda.

    Hal böyleyken zaten dün kendisininde ifade ettiği gibi türk hoca olması olasılığı çok az.Ve gelecek hoca mutlaka şampiyonluklar yaşamış ve Trabzonsporu kaldırabilecek bir yabancı hoca gibi duruyor.

    Ersun Yanal gerçek Trabzonspor taraftarları tarafından çok sevilmiş güvenilmiş ve hatta gittiğinden sonrada başta bmn olmak üzere birçok sitedeki anketlerde gitmesi %70 civarında olumsuz karşılanmış bir hocaydı.Hal böyleyken taraftarında Ersun Yanalın gidişinden sonra gelecek isime bakış açısı o isimin kalitesiyle alakalı olacak.Yoksa bazı dengeler alt üst olabilir.

    Bekleyip görelim diyorum.İşallah iyi birisi gelir.
  • 30-04-2009, 00:26:54
    #3
    açıkçası Ersun Yanal hocayı tanımayan kalmamıştır herhalde.Gittiği her yerde çizgisi hep aynı.Sezona iyi girer ,sonra uçar gider ...
  • 30-04-2009, 00:29:21
    #4
    Üyeliği durduruldu
    trabzona şenol güneş tarzında bir hoca lazım , yabancı hoca iş yapmaz düşüncesindeyim .
  • 30-04-2009, 00:31:48
    #5
    Üyeliği durduruldu
    PasifikHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    trabzona şenol güneş tarzında bir hoca lazım , yabancı hoca iş yapmaz düşüncesindeyim .
    Yaparda, kaliteye göre değişir.
    Şampiyonluk yaşamış bir hoca olması lazım mutlaka.
    Gerçi Aragones örneğide önümüzde duruyor ama şuan herşey muamma, bekleyip görücez.
  • 30-04-2009, 18:53:06
    #6
    Backlink Hizmetleri
    Ersun Yanal'ın üzerine gerçekten çok fazla gidildi.şu zamana kadar sabretmesi büyük başarı. trabzon basını, yerel gazeteleri her mağlubiyetten sonra Yanal'ı eleştiri yağmuruna tuttular. Başkan bana kalırsa bu eleştirilerden de etkilenmiş olabilir. keşke 5 hafta daha sabretseydi en azından üçüncülük yaşayabilirdi Trabzon. şu şartlar altında üçüncülük bile zor görünüyor.