Flaş.. Flaş.. Ve Fenerbahçe'de İspanyol devri resmen başlıyor! Ajansspor.com'un elde ettiği kesin bilgiye göre, sarı lacivertli ekibin yeni sezondaki teknik direktörü Luis Aragones oldu! Ayrıca İspanyol gol kralı Güiza'nın da transferi bitti!
Fenerbahçe'de İspanyol devri başlıyor.
Zico'nun takımdan ayrılması ile yeni sezonda teknik direktör arayışlarına giren Fenerbahçe, 70 yaşındaki Luis Aragones'le kesin olarak anlaşmaya vardı!
Ajansspor.com'un edindiği bilgiye göre, İspanyol teknik adam Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında sarı lacivertli takımın başına geçecek.
Ayrıca beklenen yabancı santrfor transferi de kesinlik kazandı!
-BOMBA TRANSFER GÜİZA-
Fenerbahçe'de Aragones'le birlikte başlayacak İspanyol rüzgarı, İspanya'da bu sezon 27 golle "gol kralı" olan ve şuan İspanya milli takımı kadrosunda bulunan Güiza'nın transferi ile sürecek..
Aragones'in başında olduğu İspanya milli takımı ile birlikte pazar günü çeyrek final randevusunda İtalya karşısına çıkacak olan Güiza transferinin de kesinlik kazandığı ve yıldız futbolcuyla her konuda anlaşmaya varıldığı belirtildi.
Dipnot:
Türk medyasında da şu ana kadar bu tür haberler onlarca kez çıktı ve yüzlerce isim hakkında iddialar öne sürüldü. Fakat Fenerbahçe'den bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Genellikle resmi bildiriler yayınlanmadan transfer haberlerini aktarmayan Ajansspor.com, bu kez edindiği kesin bilgiyi okuyucularına aktararak, Fenerbahçe camiasının en çok konuştuğu konuya son noktayı koymuştur.
Kaynak:Ajansspor
Aragones - Güiza F.Bahçe'de!
20
●1.062
- 19-06-2008, 21:33:41Aragones iyide ben guiza yı istemiyorum.2.liglerde tek tük gol atıp 27 gol attı diye transfer yapacaksak kalsın 15 milyon euro civarında bi para konuşuluyor bu parayı her sene 20 gol üstü atan fabiano ya vermek daha akıl karı bir iş.ayrıca bu aragones denen bunak ırkçı söylemlerinden dolayı bir hayli suçlanıyor eee Fenerbahçede ırkçılıga karşıdır.Ayrıca şöyle bir mantık yürütelim Fenerbahçe 27 sinde kampa giriyor tam takım kampa girecegiz. bu adamların maçları 22 sinde elenir veya elenmez onu bilemem ama bu adamlar 10-15 günde tatil ederse bu kampa nasıl yetişecekler.Aragones löw f.terim gibi gündemde olan euro2008de görev alan hocalarla ilgileniyorsak eminim yönetim bu tatil yüzünden kararsızlıkta.
- 23-06-2008, 16:37:22leet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğru söze ne denir.
Akıl yaşta değil baştadır. Ancak sadece başla da bitmiyor.
İçindeki enerjiyi futbolcularına yansıtabilmeli.
, hayırlısı