Hocam o kadarda yapma sanki çok rahat ve çok farklı bir galibiyet alınmış gibi Galibiyet aldı ama öyle şaşalı da değil. Tebrikler bu arada.
Daha ne şaşa bekliyorsunuz ben anlamıyorum gerçekten. Sevilla dediğimiz takım son 2 yılın UEFA şampiyonu, geçen yılın en iyi takımı seçilmiş bir ekip, kendi sahasında rakiplerine kök söktüren bir takım. Fenerbahçe çıkıyor, bu takımı Şampiyonlar Ligi'nden eleyip çeyrek finale gidiyor, siz hala neden bahsediyorsunuz..
Ölümüne Sevilla veya bir başka takım. Fener yensin ben yine tebriğimi edicem. Gocunmam ben rahat olun. O değilde ben - rep verdim diye banlanmıştım, delikanlı bir mod profilime girip bu konu için aldığım repleri görüp -rep veren kişileri banlasın. Ben dediğimi yaptım herkes dediğini yapsın kural neyse uygulasın.