• 17-06-2014, 18:46:24
    #1


    http://www.youtube.com/watch?v=pjtxujAm96s



    Galatasaray Liv Hospital maça çıkmıyor!

    Galatasaray yönetim kurulu bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Fenerbahçe Ülker'le oynanacak final maçına çıkmama kararı aldı.

    İşte Aysal'ın açıklamaları:

    Türkiye’de basketbolu yönetmekle görevli, ancak ipleri başkalarının elinde olan bir federasyonun bugün aldığı kararı tanımıyoruz. Basketbol takımımızın hocası Ergin Ataman’ın dün akşam açıkça uyardığı gibi ve yöneticilerimizin basın toplantısında ortaya koyduğu tüm somut delillere rağmen, can güvenliğinin olmayacağı bir maçın seyircili oynatılması, tek kelimeyle Türk sporuna ihanettir.

    Kimsenin arzulamadığı vahim sonuçlara yol açabilecek bu kararda uyarılarımıza rağmen ısrar edilmesi tam bir sorumsuzluk örneğidir. Bu maçın mutlaka şaibesiz bir hakem kadrosuyla ve seyircisiz oynatılması gerekirdi. Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez.

    Play-off boyunca verdiği kasıtlı kararlarla niyetini ortaya koyan ve şike sürecinde tapelerde adı geçen hakemin, bu hayati maça atanması bile, federasyonun iplerinin kimlerin elinde olduğunu göstermektedir.

    Can güvenliğini hiçe sayan ve hukuku ayaklar altına alan bu kararlar karşısında, Galatasaray Erkek Basketbol takımı Perşembe günkü maça çıkmayacaktır ve bu kirli senaryonun bir parçası olmayacaktır.

    Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.

    Galatasaray Spor Kulübü, elindeki belgeler ve bilgiler ışığında, uluslararası federasyonlar ve uluslararası hukuk kurullarında hak arayışını da sonuna kadar sürdürecektir.

    Galatasaraylı olarak gurur duydum.
  • 17-06-2014, 18:55:13
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Masraf olmaz ışık vs .temiz iş

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 17-06-2014, 18:57:07
    #3
    Ünal Aysal: "Şike hükümlüsü bir şahsın kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende sporda adalet ve ahlaktan söz edilemez."
  • 17-06-2014, 18:57:54
    #4
  • 17-06-2014, 19:01:15
    #5
    İki tarafta otursun düşünsün. Bu seri x takımı ile Fenerbahçe veya x takımı ile GAlatasaray olsaydı bu olayların hiç biri olmazdı.
  • 17-06-2014, 19:07:18
    #6
    Mahmut.EFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İki tarafta otursun düşünsün. Bu seri x takımı ile Fenerbahçe veya x takımı ile GAlatasaray olsaydı bu olayların hiç biri olmazdı.
    Dediğiniz gibi ayrıca bu ülkede f.bahçe'nin hala çözülememiş bir şike süreci içerisinde olduğu bir dönemde adı tapelerde geçen kişileri böylesine büyük derbilere atanmasının altında birşeyler aranabilir, ayrıca: f.bahçe'nin son ülker arenada oynanın müsabakada alması gereken cezaları TBF'in verememesi yada vermemesinin tek bir açıklaması olamaz.

    tek anlayamadığım şey birileri durmadan f.bahçe'nin yaptığı pislikleri ört pas etmeye çalışmaya uğraşmasıdır, bu ülkede taraftarlığın holiganlık haline gelmesinin başlıca sebepleri kulüp yöneticiledir ilerleyiş hiç iyi değil.
  • 17-06-2014, 19:07:34
    #7
    http://www.youtube.com/watch?v=MGGCkqziQkU


    Maç bu basket olmadan önce 73 - 72 Gs lehine bu basketten sonra maç 74 - 73 Fb lehine sonuçlandı. Hakem üçlüsü (biri Recep Ankaralı) bu topa faul çalmadı. Fb Ülker seride 2 - 0 öne geçmiş oldu. Son maça yine Recep Ankaralı'yı vermişler. Gs 'nin yaptığı bu davranışı yerinde buluyorum.
  • 17-06-2014, 19:09:10
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Karaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    http://www.youtube.com/watch?v=MGGCkqziQkU


    Maç bu basket olmadan önce 73 - 72 Gs lehine bu basketten sonra maç 74 - 73 Fb lehine sonuçlandı. Hakem üçlüsü (biri Recep Ankaralı) bu topa faul çalmadı. Fb Ülker seride 2 - 0 öne geçmiş oldu. Son maça yine Recep Ankaralı'yı vermişler. Gs 'nin yaptığı bu davranışı yerinde buluyorum.
    O faul değilmiş hocam, fenerli bi arkadaş çok iyi anlıyormuş basketboldan tertemiz almış Bo topu. Bo kalitesindeki bi basketbolcu alabilirmiş ancak öyle Ne gülmüştüm ya.
  • 17-06-2014, 19:10:31
    #9
    HeReTiC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dediğiniz gibi ayrıca bu ülkede fenevbahçe'nin hala çözülememiş bir şike süreci içerisinde olduğu bir dönemde adı tapelerde geçen kişileri böylesine büyük derbilere atanmasının altında birşeyler aranabilir, ayrıca: fenevbahçe'nin son ülker arenada oynanın müsabakada alması gereken cezaları TBF'in verememesi yada vermemesinin tek bir açıklaması olamaz.

    olan açıklama bilindik şey.
    hocam insanları tahrik etmeyin lütfen mesajınızı okuyorum cevap vermemek elde değil fenerbahçe ismini alaycı bir şekilde kullanıyorsunuz biz kalkıp galatasaray ismini abuk sabuk eklerle değiştirip yazsak hoşunuza gider mi ?