Sigara içenler konuya
42
●1.564
- Dün, 03:37:56160 yüksek, 2 paketi aşıyorsan taşikardi olabilirsin panik atak krizi gibi doktor kontrolünde dideral kullanmanı öneririm.
Ben troid hastası olduğum için bende öyleydim dideral sonrası 80'lerde sabitleşti ritmim. - Dün, 08:45:53Anksiyete, aynı durumu yaşadım kardiyoloji ye gittim , ekg-eforlu ekg-kan tahlilleri vs herşey normal.Yaklasik 8-10 yıl sonra ilk panik atağı yaşadıktan sonra devam edince anksiyete teşhisi kondu ve antidepresena başladım , antidepresan kullandığın süre boyunca kat cikmalarda yokuş tirmanmalarda nabız yükselme sorunu olmuyor Kısaca sigara ile alakası yok, hatta bir süre sigarayı bile bırakmıştım çare olmamıştı
- Dün, 09:22:50Hayatımdaki en büyük pişmanlığım sigara içmektir. Sağlıklı bir şekilde bırakmak istiyorum bir an önce.
- Dün, 11:02:02Şükür 2 yıldan fazladır içmiyorum, 15 yıllık bağımlılıktan sonra kızım için bırakma kararı aldım. o 1 yaşında falandı bıraktım, 1 ay sonra 3 yaşında olacak. Bir daha bırak içmeyi elimi bile sürmek istemediğim rezalet bir alışkanlık. Yokuşta tıkanırsın, merdiven çıkamazsın, bir kere otobüsün peşinden koştum nefesim kesildi ölüyordum az daha.
- Dün, 11:33:00Olabilir hocam kardiyoloji bana da dideral verdi de bıraktım kullanmayı. Yine kullanayımSySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle