Merhaba aramızda benim gibi bu alerjiye sahip insanlar varmı hangi ilaçları kullanıyorsunuz kullandıklarım fayda etmiyor 🫤
Edit: bu alerjiye sahip olmayanlar çok şanslısınız
alerjik rinit / polen alerjisi
17
●294
- 28-08-2026, 12:34:53Ben sahibim hocam yaz aylarında sürekli hapşırıyorum ilaç kullanmıyorum kendi halinde.
- 28-08-2026, 12:37:28Hocam, ben hapşırmaktan felç olacak duruma gelirdim. Ve artık sadece baharda değil; yazın, hatta kışın bile sorun yaşamaya başlamıştım. Gözler sulanır, burun akar, art arda hapşırmaktan başım ağrırdı. Yedikulede bir doktor sağ olsun beni flixonase sprey ile tanıştırdı. İnanır mısın, bu sene hiç sorun yaşamadım. Gözüm için de damla aldım, burnuma spreyi sıkıp gözüme damlayı damlatıyorum, şeytan kulağına kurşun bu sene çok rahatım.
Bu spreyi benimle aynı durumdaki yakınlarıma da önerdim onlar da faydalarını gördüler. Haplar bende aşırı ağırlık, yorgunluk yapıyordu; hap kullanmama fa gerek kalmadı.
Doktoruna danışarak mutlaka kullanmanı öneririm. Ben gibi ağır vakayı bile düzelttiyse, ihtiyacı olan mutlaka kullansın. Eczaneler muadili olanları öneriyor ama ben mutlaka flixonase kullanmanızı öneriyorum. - 28-08-2026, 12:37:34geçmiş olsun hastanın halinden hasta anlar
sizi gayet iyi anlıyorum hocam benim ilk başlangıçta kullandığım ilaç fixdual 'dı sonrasında artık etki etmemeye başladı "desmost" a geçildi doktor tavsiyesiyle tabii bunlar sonra tabi buda etki etmemeye başladı son 2 senedir levmont kullanıyorum. bunun yanı sıra rahat uyku için dalman burun spreyi her akşam kullanıyorum.
- 28-08-2026, 12:37:53Hocam öylede olmaz ki nereye kadarpazaryazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef tedavisi yok az da olsa ilaçlardan kontrol altına alınabiliyorfaribulan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 28-08-2026, 12:40:52Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleTeşekkürler tavsiyeler öneriler için bu ilaçları not aldım birazdan doktorla görüşeceğimWR AJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

sizi gayet iyi anlıyorum hocam benim ilk başlangıçta kullandığım ilaç fixdual 'dı sonrasında artık etki etmemeye başladı "desmost" a geçildi doktor tavsiyesiyle tabii bunlar sonra tabi buda etki etmemeye başladı son 2 senedir levmont kullanıyorum. bunun yanı sıra rahat uyku için dalman burun spreyi her akşam kullanıyorum.