• 20-07-2025, 11:31:03
    #10
    🎩 SMM PANEL YAZILIMI 🎩
    Asuman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben r10 sayesinde biraz gözümü açtım ama bu şekilde ilan görüp kalan kandırılan kişi olabilir di mi?
    minimum 5-10 kişi dolandırmıştır ilgili hesaptan.
  • 20-07-2025, 11:31:34
    #11
    sunucuoptimizasyon.com
    Asuman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben r10 sayesinde biraz gözümü açtım ama bu şekilde ilan görüp kalan kandırılan kişi olabilir di mi?
    Elbette kandırılan çok insan var, banka hesabı kiralama mevzularından da çok kişinin başı yandı haklarında onlarca dava açıldı.

    Bu işlerde dolandırıcılar kendilerini aradan çıkartarak sizi kullanır mesela bu ilandaki gibi yurtdışından çalıntı kartlarla siparişler verip alıcı olarak sizi kullanır ürünü kargodan sizin alıp x kişisine teslim etmenizi isterler, kart harcamasına itiraz edilip iş yasal mercilere düştüğünde alıcı siz olduğunuz için siz sorumlu tutulursunuz bu işten, zaten kargo şubelerinde kamera v.s. var alıcı bilgilerinde sizin bilgileriniz var tespit edilmeniz çok çok kolay. Kapınıza polis geldiğinde derdinizi anlatana kadar iş işten geçer, genelde telegram ile yurtdışı hatlardan görüşürler sonra bir daha ulaşamazsınız bu kişilere onlar da yeni avlarıyla yola devam eder.
  • 20-07-2025, 11:49:02
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Bu sansurledigimin çocukları reklam verip insanları kötü emellerine kullanıyorlar. Sakin kanmayın IBANINIZA PARA ALIP PARA GONDERMEYIN!! ibaniniza girip çıkan paralardan tamamen siz sorumlusunuz. Şunu da asla unutmayın, babanız ya da aileniz değilse kimse size günde 2000 lira is teklif etmez. Hele ki bir tane bile kriter yok bu ilanda!! Milletin başını belaya sokuyorlar durduk yere.

    Edit: yukarıdaki yorumlardaki arkadaşların uyarılarına kulak verin. Selam dahi vermeyin bu dolandırıcılara. Selam bile verseniz başınıza büyük iş açabilirsiniz
    Her sey gelebilir başınıza terör dolandiricilik kara para.. hiç bulasmamakta fayda var
  • 20-07-2025, 14:38:33
    #13
    Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çalıntı kartlarla sipariş verilen ürünleri kargodan size aldıracaklar.

    3 ayda kapınıza polis gelme garantili iş.
    Çakkallar işini iyi biliyor.
  • 21-07-2025, 01:05:30
    #14
    Asuman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben r10 sayesinde biraz gözümü açtım ama bu şekilde ilan görüp kalan kandırılan kişi olabilir di mi?
    Tabii ki, ve daha nice yöntemlerle denemelerde bulunuyorlar