Merhabalar.
Bir arkadaşımın yavru kedisini sahiplendik. 3 aylık bandına gelmiş ama daha aşıları falan yapılmamış. Bilmiyorum geç mi olmuş ama araştırdığımda 6-8 haftalıktan başlıyor aşılar. Çok da geç olmaması için Ankarada çok uzak olmayan ve rakam açısından bizi üzmeyecek bir veteriner arıyorum. Bildiğiniz varsa bilgilerini iletebilir misiniz? İncek tarafında oturuyorum. Mümkünse Çankaya, değilse diğer taraflara da gidebilirim aracım var. Teşekkürler şimdiden.
Ankarada bildiğiniz veteriner var mı?
7
●136
- 21-05-2025, 23:00:45
- 21-05-2025, 23:02:18Hocam dışarıya çıkmayan bir kedi ise aşı tamamen saçmalık, evimizde 7 kedimiz var hiç birine aşı değmedi.
Birisi 14 birisi 12 yaşında diğerleri 7-6 yaşında, hepsi turp gibi, dışkısında kurt görürseniz parazit yaptırmanız yeterli olacaktır hap şeklinde verebilirsiniz. - 21-05-2025, 23:07:20Yeni geldi evimize dışarı çıkarmayı da düşünmüyoruz ama ne bileyim 7 yaşında bir çocuğumuz var. Aşı yaptıralım diye düşündük.
BDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 21-05-2025, 23:09:50O zaman haklısınız hocam, burada bulamazsınız fakat Facebook üzerinde Ankara hayvan gibi gruplarda cevap bulabilirsiniz, eğer kedi sokak kedisine benziyorsa belediye bu işleri ücretsiz yapıyor, en azından istanbul beylikdüzünde böyle. Kapıda baktığımız kedileri aşılattık bu sayede.victoryksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-05-2025, 23:38:48Sokaktan aldım diyip ücretsiz aşılatma fikri çık aklımdanBDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim hocam ya başka kedinin hakkına girmiş olmayalım şimdi. Tamam oralara da bir bakayım
Teşekkür ederim hocam ama oraya da güvenemez olduk artıkescapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakınız : https://www.r10.net/yorum-hizmetleri/ - 22-05-2025, 00:24:16teşekkür ederim hocam bakayımEgemircey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

teşekkür ederim hocam ya başka kedinin hakkına girmiş olmayalım şimdi. Tamam oralara da bir bakayım