• 28-12-2024, 03:06:43
    #1
    Herkese merhaba arkadaşlar ben PC alacağım monster düşünüyorum hem oyun hem iş
    Aranızda kullanan arkadaşlar var ise fikirlerinizi almak istiyorum şimdi den teşekkür ederim.
  • 28-12-2024, 03:08:03
    #2
    Ekranı çok sorun çıkarıyor ve sesi berbat msi önerebilirim
  • 28-12-2024, 03:11:29
    #3
    Kurumsal PLUS
    Oyun oynarken fan sesi oyun sesini bastırıyor başka sorun yaşamadık.
  • 28-12-2024, 03:16:46
    #4
    Kurumsal PLUS
    Ne alirsan al benim yaptigim hatayi yapma Excalibur alma be. Aldim surekli bozuldu. Surekli tamirde garantisi bittiginde ne yapicam onu merak ettim
  • 28-12-2024, 03:17:08
    #5
    hoparlörü berbat, oyun oynarken fan sesi çok, dış yüzeyi hemen parmak izi yapıyor sanki bilgisayarın üzerinde yemek yemişiz gibi oluyor. Ben aldım bir daha almam. Bütçemi 1-2 ay daha tutar üzerine ekler msi catania alırım.
  • 28-12-2024, 03:21:21
    #6
    MetropolWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hoparlörü berbat, oyun oynarken fan sesi çok, dış yüzeyi hemen parmak izi yapıyor sanki bilgisayarın üzerinde yemek yemişiz gibi oluyor. Ben aldım bir daha almam. Bütçemi 1-2 ay daha tutar üzerine ekler msi catania alırım.
    Katanamı yani öyle çıkıyor ve hangi serisi
  • 28-12-2024, 03:26:53
    #7
    Excalibur monster bunlar aynı banttan inen ürünler MSI Asus en kötü HP bakın hplerde fanları çok devirli dönüyor sadece
  • 28-12-2024, 03:41:37
    #8
    Ben olsam monster almam.
  • 28-12-2024, 04:18:01
    #9
    Nedense herkes Monster i kötülemiş, başka biri Excalibur u kötülemiş , başka biri MSI al demiş.

    Sonuçta bunlar laptop, adamlar parçaları kendileri üretmiyor. Sadece kasaya koyup satışa hazır hale getiriyorlar. Kendim Monster kullanıyorum, arkadaşıma monster aldırdım, bir ay falan önce de kız arkadaşıma almıştım , SSD de sorun çıkmıştı, iade edip yenisini aldık.

    Monster i kötüleyen insanların dedikleri tek şey Fan sesi. Fan sesinin yüksek gelmesi normal , sonuçta bu bir masaüstü PC değil , küçücük bir kasa içinde sistemi soğutmaya çakışan 2 adet fandan bahsediyoruz , fan sesinin çok çıkması gayet normal.
    Onun harici MSI n katana hariç bütün modelleri de hemen hemen aynı malzeme kalitesine sahip.

    Aynı özelliklere sahip başka marka modelleri ile monster in fiyatlarını karşılaştırırsaniz , Monster in çok daha ucuz olduğunu fark edebilirsiniz.

    Ben Monster aldım , hem oyun , hem iş , hem okul için kullanıyorum.