Kumar Bataklığı...
43
●3.046
- 24-05-2024, 03:02:59https://www.r10.net/sorum-var/377469...gimliligi.html konuma bak hocam ben bıraktıysam herkes bırakır, sonu yok bu işlerin, 1 yıl olucak neredeyse, ben sana anlatayım ben ilk iddaa ile basladım sonra bu sanal casino oyunları ile ben pantolon almıyordum pantolon tek pantolon ile geziyordum zoruma gidiyordu ama bırakamıyordum, numaramı değiştirdim, ilk etken numara, mesaj ile tahrik ediyorlar insanları siteler, 2. Etken maaş yatma vakti güvendigin birisine havale talimatı ver yatar yatmaz onun hesabına gitsin para, 3. Etken dua et Allah'a yalvar bu uy*stu*r*cudan beter birşey Allah yardımcın olsun, kumarı bırak kendini bırakma dostum
- 24-05-2024, 04:57:27kanka ciddi anlamda kafanda bitirmen lazım, bir kaç defa tut kendini. Oynama hevesin mi geldi, tut kendini oynama bunu başarırsan gerisinde oynamak için bir sebebin kalmaz, kendi tutabildiğinin farkına varmış olursun. Şu andan itibaren oynamamaya gayret ver aksi halde geçmiş olsun.
- 24-05-2024, 08:49:39Terapi almayı kesinlikle düşünmelisin. Uzman bir birey en azından, seni kumar oynamaya neyin ittiğini tespit edip çözüme kavuşturman noktasında yardımcı olabilir. Ciddi boyutlarda olmasa da ben de kumar oynayan bir bireydim, terapiler esnasında -benim asıl sorunum bu olmamasına rağmen- bu alışkanlığımdan vazgeçtiğimi fark ettim. Belki kumar bağımlılığından ziyade farklı bir sorunun vardır ve seni bu gibi "dopamin yükseltici" eylemlere yönlendiren etken bunlardır.