Edit: arkadaşlar bu markanın tekstil ve ayakkabıdaki tüm hakları zaten bize ait.2006 yılından bu yana tescilli. Bazı arkadaşlar konuyu okumadan yada tam anlamadan yorum yapıyorlar..
Merhaba r10 üyeleri,
"Survivor" markasının 25. sınıf tescil sahibiyim. Bu sınıf türkiyede marka adı altında tekstil ve ayakkabı üretip satabilecek hakları bana veriyor.
Acun Medya'da tanıdığı olan herhangi birisi varsa, yetkili bir kişiyle görüşme sağlayabilirim diye umuyorum. Mail yoluyla iletişime geçmeye çalıştım ancak beklediğim sonucu alamadım. Markanın değerini artırmak ve büyütmek için adım atmaya hazırım. Uzun yıllardır ayakkabı sektöründe çalışıyor olmam ve tekstil deneyimim, markanın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirebileceğime olan inancımı güçlendiriyor.
Ancak, bu büyüme ve gelişme sürecinde sermaye eksikliği yaşamaktayım. "Survivor" markasının Türkiye genelinde tanınmış olması, doğru bir yatırım ve strateji ile daha da ileriye taşınabileceğini göstermektedir. Ancak, bu vizyonu gerçekleştirebilmek için biraz destek ve rehberliğe ihtiyacım var. Markayı satma fikri son çare olarak düşünüyorum, çünkü markanın potansiyelini gerçekleştirmek benim öncelikli hedefim.
Bu konuda fikir ve önerilerinizi almak, ayrıca Acun Medya ile iletişim kurma konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Yardım, fikir ve önerileriniz ile bu markayı ileri taşıyacağıma inanıyorum.
Teşekkürler.
Acun medyada üst düzey tanıdğı olan var mı
31
●3.702
- 22-03-2024, 22:53:58Hocam bunamı takıldın 😂 imla kurallarına uyamadığım için rewrite ettirdim gpt ye 😂mehmetabaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-03-2024, 22:54:37Detay verebilirmisin hocam biraz kurcalayayımBy_tozi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-03-2024, 22:58:25Hocam ilk mesajımda belirttiğim gibi. Türkiyede survivor adı altında tekstil ve ayakkabı üretip satmak, markayı büyütmek istiyorum. Fakat sermayeye ihtiyacım var. Bu işe yatırım yapacak tek şirket Survivor programını sunan Acun medya ve Acun Ilıcalı.kozmikkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle