• 22-03-2024, 18:48:57
    #46
    bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tam tersi. Herhangi bir partiye üye olmadığı için görev atandı arkadaşa. Boş kalan sandıklara ysk kendisi atama yapıyor. Sadece anlamadığım İstanbul gibi bir yerde o kadar parti varken sandık üyesi nasıl vermezler de ysk resen atama gereği duyar.



    Sicile işlenme yok. Dediğim gibi normalde cezası var ama o sandığa başkan veya yeterli sayıda üye gelirse ve o sandıkta seçim devam edilebilirse kimse ceza ile uğraşmaz, uğraşmıyor. Henüz ceza alan görmedim. Düşük bir ihtimal ama sandık başkanı dahil kimse gelmezse o zaman hesabını sorarlar.
    İlçe seçim kurulunu aradığımda sandık tamamen boş kalırsa o zaman ifadeye çağırılırsınız dedi. Bu ihtimali de düşük görüyorum illa birileri olur yani.
  • 22-03-2024, 19:33:18
    #47
    shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tebrikler, bu kitleyi direkt olarak engelleyip ortamdan uzaklaştırmak gerekiyor. Bence bu kitleyi hiç dikkate almadan uzaklaştırmak kendini devletin malı olarak gören arkadaşın vatandaşlık görevi sandığı şeylerden daha çok vatandaşlık görevi olabilir.
  • 22-03-2024, 20:01:32
    #48
    aynısı başıma geldi e devlet den kontrol edebilirsiniz
  • 23-03-2024, 00:28:14
    #49
    Herkeste almış bir eleştiri, kimse halinden memnun değil. DİN, DİL, IRK, ve daha birçok bilgi sahibi olmadığımız konularda birbirimize ahkam keser olduk. Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah
  • 23-03-2024, 22:41:50
    #50
    respect34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yaklaşık 15-16 saat inanın hiç değmez. Bir de ramazan ayındayız haliyle :/
    Sandık kurulu başkanı mısınız? 15-16 saat dediğin onda geçer. Sandık kapandıktan oy sayıldıktan sonra götürmesini sandık başkanı yapar.

    buraya idyan etmeniz sonuç değiştirmez. Görev alacağınız ilçenin
    İlçe seçim kuruluna müracaat etmeniz gerekir.
  • 23-03-2024, 23:57:03
    #51
    kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sandık kurulu başkanı mısınız? 15-16 saat dediğin onda geçer. Sandık kapandıktan oy sayıldıktan sonra götürmesini sandık başkanı yapar.

    buraya idyan etmeniz sonuç değiştirmez. Görev alacağınız ilçenin
    İlçe seçim kuruluna müracaat etmeniz gerekir.
    Asıl iş 5ten sonra başlıyor hocam. 1 saatte bitecek bir sayım söz konusu değil sonuçta. Sabah 7de başlıyor görev.