Arkadaşlar merhaba. Evde oturarak kendimi nasıl desem baya hocalardan eğitim alarak bu yazılım, bilgisayar dünyasında geliştirmek sertifikaya diploma sahip olmak istiyorum. Böyle birşey mümkün mü?
Kanadalı bir arkadaşım var ve şey dedi Rufiq eğitimlere katıl Java öğren C öğren Sertifikan olduktan sonra iş bulman kolaylaşır diyorlar. Sorun işten ziyada baya kafayı yormak istiyorum ya nasıl anlatayım bilmiyorum ama memleketimde de veya herhangi bir yere girdiğimde de bu adam bu işi biliyor baya eğitimli biri desinler anladınız mı?
Umarım fikrimi anlata bilmişimdir.
Kendimi Evde Oturarak Online Üniversite Okuyarak Geliştirme
10
●202
- 28-01-2024, 21:16:50
- 28-01-2024, 21:18:13İyi şeyler yapıp bunları sergilersen ne diploma ne sertifikaya gerek kalmaz.rufiqcavadov bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 28-01-2024, 21:23:02Hocam bu fikirle de sahibim haksız mısınız?Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap: Hayır
Ama burada mesela ninem falan gidip gelip ailemi demiyorum ailem demiyor öyle birşey ama okumak deyince de milletde şöyle psikoloji var bak bu adam Üniversite okumuş bu işi biliyordur umarım beni anlamışsındır. O olsun + bu söylediğiniz için de kendimi nasıl geliştiririm?
Mesela birebir eğitimle çok şey öğreniyorum online birisi bana özel gösterince mesela birşeyler. - 28-01-2024, 21:27:43Önlisans Bilgisayar programcılığı + ikinci üniversite olarak web tasarım okuyorum ve bu iki bölümden de hiçbir şey öğrenmedim. Diploma anlamında yararı çok az önemli olan neler başardığındır. Bu alandaki şirketler artık diplomaya bakmıyor.rufiqcavadov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülerufiqcavadov bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 28-01-2024, 21:30:22Hocam benim istediğim tam olarak ne biliyor musunuz?Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela Ben yabancı bile olsa o hoca Türk de olabilir farketmez bilgisayarıma bağlanıp AnyDesk ile falan artık her neyse Zoom da olabilir birşey öğretirse istediğim alanda ve s çok hızlı öğreniyorum. Böyle bir şey istiyorum mesela + diploma ve sertifikaya da sahip olmak istiyorum ve baya kafa yormak istiyorum ben öğrenmeyi seven insanım. Sesimin her zaman nasıl desem Azerbaycan Türklerinde şöyle bir deyim var Sesimin yükseklerden gelmesini istiyorum nasıl desem. Umarım fikrimi anlatabilmişimdir. Yani ben bunu yaparım öğrenirim gelişirim eğitimli biri olmak istiyorum. Matematik konusunda da çok zayıfım bu arada. Üniversite bu tarafdan da okumak zaman kaybetmek istemiyorum ama üniversite önemli falan diyorlar o yüzden diyorum kafam karışıyor. - 28-01-2024, 21:32:21Hocam inanın elimden herşey geliyor. Nasıl desem müzik dersen o da var. Hiç dert etmiyorum. Ama bilgisayar alanını da seviyorum.drjacob adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-01-2024, 21:32:45Nasıl yani hocam?Emirhano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şöyle diyeyim kendi kafamla giden insanım.