yigitmalik46 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
İş Kapısının Komple Kapanması
31
●3.236
- 17-01-2024, 22:17:01Is yaptiracagim, Konu aciyorum, Geri dönüs pek olmuyor. Geri dönüslerde bazi fiyatlar Cok ucuk oluyor, ya tutarsa misali.. Hep is seciyorlar.. Onlarca kisiye yaziyorm % 99 u müsait degilim elimde is var diyor.. Harbiden Zar zor isi veriyorsun, Parayi aldiktan sonra Sallamayan neredeyse cok nadir. Sikayet ediyorsun Ise yaramiyor.. Her önüne gelen is alabiliyor. Fatih sultan Mehmet köprüsünü satacak kalifiyede adamlar var. ama Ticaret puani Deliksiz yürüyorlar bende bunu anlamyiorum.. Su forumda Negatif Ticaret puanlari Kaldirilmasa, Isini adam gibi yapanlari görebilmemiz icin önümüze perdeler cekilmese, Ekmegini hak ederek kazanan adamlar varken rezil olmasak; onlarda rezil olmasa,? birde tek sayfalik html css sayfalara 15 bin talep edenlerin issiz kaldigini görsek olmazmi ?
Birsey daha var.. Tam detayli anlatiyorsun; yazip ciziyorsun sonra whatsapp dan gel diyor.. Bu sadece bana mi itici geliyor bilmyiorum.. Forumdan dönüs neden yapilmyior cogu zaman ? Whatsap secim bürosu gibi oluyor .. Sanki isi ben alacagim gibi bir durum var ortamda..Ayrica Forumda is alabilmek icin kriter getirmeye kesinlikle gerek yok. sadece Negatif itradeler kalkmazsa kimin nasil bir karakter oldugunu herkes 3 ay icerisinde görür ve kimse hakki olmayan isi alamaz.. - 18-01-2024, 01:13:32Artık herkes hiçbir bilgi sahibi olmadan çok cüzi maliyetlere web sitesi kurabilir.
Bunun yanında, arz da bir hayli yüksek. Önüne gelenin yapabileceği bir iş oldu artık web sitesi kurmak. Dolayısıyla fiyatlar da dip her daim.
Önünüzde iki çıkış var:
Ya daha kalifikasyon gereken, 1-2 video izleyerek yapılamayacak ve arzın yeterince fazla olmadığı bir sektör bulacaksınız, örneğin yazılım sektörü.
Ya da, yaptığınız işte büyük firmalara iş yapmaya çalışacaksınız.
Bunun için sahada olmanız gerek ve kendinizi olduğunuzdan büyük göstermeniz gerek.
Uzaktan olmaz, arayıp randevu alacak, akabinde prestijli bir şekilde görüşmenizi yapacak ve iyi bir sağlam bir fiyat vereceksiniz. Çok ucuz veremezsiniz sizi kaale almazlar.
Bu iki yoldan birini uygulamalısınız.
Başarılar. - 18-01-2024, 09:41:36para yok para millet dışarıda yemek bile yiyemiyor. 50 ye de 1500e de ucuz işi yapanda keyfinden değil de ihtiyacını karşılamya çalışıyor. yoksa herkes yaptığı işin fazlasını ister. para olsa en iyisi ile çalışır. piyasayı öldüren ölücü diye kavram yok aslında ihtiyaç sahibi var keyfinden yaptığını sanmıyorum.
- 18-01-2024, 12:09:44aynı işi 1000 kişi yapıyor ve 5 10 bilinen kişi dışındakiler ekmek yiyemiyor kolay kolay durum budur. pasta büyük ama satıcı iş yapan çok çok fazla. en tepedekiler dışındakilerden özellikle yeni ve işini iyi yapmayanlar yüzünden bir konuyla ilgili iyi iş yapabilecek ilk 100 e giren diğer 90 firma çok sıkıntı çekiyor. Gelir ve iş çeşitlendirmesi yapmanız ve gerçek projelere yönlenmeniz lazım. Dünya büyük, türkiye ile kısıtlı kalmamak lazım. internet alanında bir sürü yeni fonksiyon ve iş çıkıyor her gün. yeniliğe açık olmak ve sorunlara odaklanıp çözmek lazım. tabi girişimcilik işini abartık geçimden ve huzurdan olmak da büyük hata, bu konuda denge çok önemli. bir yandan geçim sağlanması da gerekiyor.
