Kredi Kartı Paunlarını Gerçekten Kullanan Var mı?
25
●1.014
- 17-01-2024, 19:33:11Bazı bonuslar sadece kampanyayı kazandığınız firmada geçiyor. Diğer bonusları ise hepsiburada da harcıyorum. Kampanyalara katılmadan harcama yaparak biriktirmek neredeyse imkansız. Kampanyaları takip edince güzel bonuslar çıkıyor. Örnek olarak ekimden beri bu kadar bonus birikmiş.

- 17-01-2024, 19:50:33Garantipay ile giriş yapıp ödeyinkpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-01-2024, 00:31:13Normalde kullanmam geçenlerde iphone telefon almıştım. Kardeşim kampanya var katıl dedi o demese haberim olmaz , katıldım 1000 TL maxipuan verdi markette kullandım.
Yine bir kaç alışverişte indirim sağlamıştı , bazen faydası olabiliyor. - 18-01-2024, 01:38:05Bir kullanmayan ben varmışım galiba.
Kampanyaya katıl, kampanyanın belirttiği yüksek miktar ve adette harcama yap, bonusu her yerde kullanama gibi bir çok şeyi başaranlara helal olsun.
Örneğin sürekli yakıt kampanyaları oluyor, devamlı yakıt alan birisi için iyi ama diğer kişiler özel olarak yakıt almıyorlardır herhalde.
Büyük ihtimal konuya yazanlar zaten bonusları takip edip kullananlar olmalı, diğer kart sahiplerinin bonustan bile haberi yoktur.

