• 11-01-2024, 16:50:48
    #28
    Aslanking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    0537 5*9 *7 80 hocam çok sağolun tüm araştırmalarınız için
    Bu belirttiğiniz numara yeni kaydedilmiş. Buradan bir sonuç çıkmaz.

    Size detaylı bir mesaj ilettim, çözüme kavuşursunuz umarım
  • 11-01-2024, 16:52:12
    #29
    Ayrıca bak ekranda dikkat çekici noktalar var.

    1- https://prnt.sc/m5yPs8tdbKJ5

    Giriş meldaya ait.Ama google hesabı erkek.

    2- sık kullanılanlarda yenitoptanci sitesi var belki orda sabun ile ilgili bir şube bir bayilikleri olabilir araştır.
  • 11-01-2024, 16:53:10
    #30
    Aslanking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aynı site hocam
    Bir avukat bir bilirkişi ile çalışıp gerekli tüm kanıtları toplayıp dava açmanızı öneririm. Kanıtsız yola çıkılırsa büyük ihtimal takipsizlik kararı çıkar.
    • Disturbed
    Disturbed bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 11-01-2024, 17:04:16
    #31
    Savcılığa gidip çektiğiniz video ile birlikte konuştuğunuz numaradan, antik sabunhaneden ve melda as'tan şikayetçi olmalısınız. Denildiği gibi uzun sürer fakat muhakkak bir sonuç alırsınız. Ayrıca bir avukat ile de görüşmenizi öneririm.
  • 11-01-2024, 17:04:39
    #32
    Bence r10da kimlik onayı yapılmadan ticaret yapılamasın. En azından dolandırıcılık olduğunda R10 bunları savcılığa verebilir.
  • 11-01-2024, 17:06:50
    #33
    Malwareus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, yakınınızda bulunan savcılık ya da kolluk kuvvetlerine giderek gerekli işlemleri başlatmanızı tavsiye ederim. İşlem sırası geldiğinde r10.net yönetimi ile ilgili birimler iletişime geçer. Bu süreçte kullanıcının kişisel bilgileri ve eğer ki zamanı ve saatleri biliyorsanız o saatlerde "Sahte kişisel bilgi" olması durumuna karşılık r10.net'ten IP ve port bilgileri talep edilir ve sağlayıcı üzerinden kişiye erişebilirler. Binance'a aktarımdan kişiye gönderime kadar kayıtlarınız mevcut ise yardımcı olacaklarını düşünüyorum. En azından zamanında çalıştığım sektörde işler bu şekilde yürüyordu.
    Geçmiş olsun Hocam.
    Site sahibi ile organize olarak yapılmış olabilme ihtimalini de hesaplayın derim.
  • 11-01-2024, 17:11:25
    #34
    birmilyonmarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun Hocam.
    Site sahibi ile organize olarak yapılmış olabilme ihtimalini de hesaplayın derim.
    Zaten bu olay içerisinde site taraflı da incelenecek işlemler mevcut diye düşünüyorum. Kesinlikle inceleme sırasında ilgili siteyi es geçeceklerini sanmam ihtimaller doğrultusunda.
  • 11-01-2024, 17:19:10
    #35
    R10'un birçok eksiği ve kusuru var, bunları her zaman eleştirdim ve yüzden forumdaki ticaretimi de bıraktım ancak bu olayda R10'nun ne suçu var? Adamın profilinde 3 tane eksi trade var, 10 yıldır yaptığı ticaret sayısı iki elin parmak sayısını geçmemiş, kimlik onayı da yok. Böyle bir profile yüz yüze görüşmeden 100 bin lira ödeme yapacaksınız, üstelik bu ödemeyi de usdt ile yapacaksınız. Niyetim acınızla dalga geçmek değil ancak kendi düşün de ağlamaz. Aldığınız şey adsense gelirli bir site de değil ki fiziksel bir ürün satılıyor, neyine güvenip yüz yüze görüşmeden ödemeyi yapıyorsunuz ki? Davayı açarsınız ancak adam profesyonel bir *********** ise zaten geçmiş olsun. Ne numara onun üzerine kayıtlıdır ne de evdeki modeminden R10'a bağlanıyordur.
  • 11-01-2024, 17:20:41
    #36
    Foruma üye ve ticaret yapmak isteyen kişilerin kimlik doğrulama yapması ve sisteme iki adımlı doğrulama ile girmesi gerekiyor. Forumda dolandırıcılık almış başını gidiyor ! Ticarethaneniz var ise güvenliğini de sağlamak durumundasınız. Bu güveni getirir.. Aksi halde önüne geçilemez.. Adam ticari puanı olumlu bile olsa oradan vurkaç yapar, sonra da hesabım hacklenmiş der geçer.. Olmayan şeyler de değil.. İnş bir düzenleme olması dileğiyle..