Shell'de yaşadığım tatsız olay. Sizce haklı mıyım?
41
●3.086
- 06-01-2024, 03:20:56Empati yaptığımda aşağıdaki sonuca ulaştım eğer eksiğim varsa düzeltin lütfenUmutofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin tarafınızdan
Aracınızın camı izinsiz silinmiş arabanıza köpük damlamış
Pompacının tarafından
Muhtemelen keyfinden yapmadığından amirlerinin söylediğini uyguluyor. Uygulamadığında sorun yaşıyordur
Cam silinmesine böyle bir tepki alabileceğini bilmediğinden hediye amaçlı silmiştir.
Ben bu olayda emekçi bir insanın üzülmesine üzüldüm şahsen. Kimsenin keyfinden cam sileceğini düşünmüyorum. Böyle bir olay yaşayıp böyle bir tepki verseydim ertesi gün gidip kalbini kırdığım kişiden özür dilerdim.ReferXchange ve SunucuCenter bunu beğendi.2 kişi bunu beğendi. - 06-01-2024, 04:10:03Terbiyesizlik yapmışsın bide üste çıkmışsın, çok şükür aylık +100 k geliri olan biri olarak hiçbir zaman kendimi asgari ücretli bir emekçiden üstün görmedim. Saygısızlık yapmadım. Adam sana yok çektiği için jest yapmak istemiş sen ise varoşluğunu ortaya koymuşsun dostum üzgünüm. Dost acı söyler kızma sözlerime.
- 06-01-2024, 05:39:32Bir esnafın, çalışanın muhatap olmaktan korktuğu müşteri tipisiniz hocam. Allah sabır versin karşınızdakilere. Gidere köpük dolması ne kadar bir büyük sorun olabilir bunu biraz sorgulamalısınız. İstasyondan çıktıktan birkaç dakika sonra rüzgarın etkisiyle gidecektir zaten. Bu takıntılık seviyesi ileride sizi hasta eder.
- 06-01-2024, 09:31:30Beni sakın yanlış anlamayın ama bu kafayla çok yaşamazsınız bu ülkede hocam haberiniz olsun. Biraz sakin olmayı ve bazı şeyleri göz ardı etmeyi deneyin. Böyle basit durumlar karşısında verdiğiniz tepkiler böyleyse, ters birine aynı tepkileri verirseniz beklemediğiniz sonuçla karşılaşırsınız sonra geçmiş olsun.