• 17-12-2023, 01:41:35
    #28
    eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    peki bu öğretmen hesabı nasıl oluyor.öğretmen tanıdığım çevremde çok.nasıl alıyoruz.satış yapmadan öyle kalsa öğretmen hesabını bana hediye etse patlamaz mı hiç. o hesapla hiç satış yapılmıyacak ben kullanacağım. böyle bir durum oluyor mu. sürekli böyle kanva almakla uğraşmayalım
    Merhabalar hocam. Kendim öğretmenim, öğretmen hesabı açmak istediğimde Kanva yanlış hatırlamıyorsam görev yeri belgesi tarzı kanıtlar nitelikte bir belge istedi. Gönderdim yıllardır sorunsuz kullanıyorum.

    Ayrıca ben belgeli açtığım halde ömür boyu kalır mı bu diye düşünürken forumdakilerin garanti vermesi ilginç 🙂
  • 17-12-2023, 01:49:58
    #29
    www.sabamedya.com
    Şimdi her işte olduğu gibi bundada çürük satışlar oluyor. Burda sattığım bir kişi bile buraya gelip benimki kapandı derse ben bu işi bırakacağım. Bizde tek sorun öğretmen hesaplarda oluyor oda okul kontenjanı doldu diye yapıyorlar o zaman da yardımcı oluyoruz. Ana satıcıyız okullar bize ait kimse sizi kovamaz ve topluluk ihlali yapmıyoruz yasal okul açılışı yapıyoruz. Demem şu ki bozuk aldığınız ürünün her satıcısı bozuk satmaz genelleme yapmamakta fayda var. Şunuda dip not düşeyim ömür boyu garanti diye bir şey yok yani ben ana sağlayıcı olduğum halde veremiyorum millet nasıl veriyor anlamıyorum.
  • 17-12-2023, 02:49:50
    #30
    Bende birinden almıştım o zamandan beri kullanıyorum patlamadı bendeki.
  • 17-12-2023, 11:38:00
    #31
    Senin olmayan bir hizmet her an patlamaya mahkumdur.
  • 17-12-2023, 11:50:12
    #32
    Üyeliği durduruldu
    Buradan çekiliÅŸ ile bir arkadaÅŸdan Kanva pro kazanmıştım 2019 veya 2020 yıllarında tamda hatırlamıyorum. İki gün önce PC de gözüme çarptı bir giriÅŸ yapiyim dedim giriÅŸ yaptım ve hala aktifdi. Hayret ettim bende. Bu arada Kanva iÅŸindende hiç anlamam. 🙂
  • 17-12-2023, 15:43:44
    #33
    düzenli kullanıyorsanız kanva sitesinden direk pro hesap almanız lazım diğer her türlü yol kısa süreli kullanım sağlar mutlaka kapanacaktır.
  • 17-12-2023, 16:05:48
    #34
    Hocam resmi öğretmen tarafından doğrulanmış belgeler ile şu zamana kadar bendeki ve sattıklarımda hiçbir kapanma olmadı, olursa da önce belgeleri yeniden yükleriz, açmazlarsa %100 iade garantisi veriyoruz. Satın almak ve fiyatlar için Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
  • 17-12-2023, 16:46:53
    #35
    Forumdan bir arkadaştan aldım 1 seneden fazla süredir kullanıyorum. Kimden aldığınız da önemli biraz sanırım.
  • 17-12-2023, 18:37:35
    #36
    Arkadaşlar lisansı gidip offical sitesinden almıyorsanız, vergi levhası bile olmayan şahıslardan 10'da 1 fiyat ödeyerek alıyorsanız bu hiçbir zaman legal ve etik değildir. Aldığınız hizmet de buna göre olur, anladigim kadari ile sorununuz her seferinde çözülmüş bence gayet kaliteli bir hizmet alıyorsunuz