Merhaba arkadaşlar,
tavsiye edeceğiniz koşu ayakkabısı özellikle hafif olan, kullandığınız ve önerebileceğiniz marka ve modelleri yazarsanız sevinirim.
Koşu İçin Ayakkabı Önerilerinizi İstiyorum
10
●224
- 25-09-2023, 13:26:00Eğer koşu tekniğini doğru ise asics gel nimbus 25 iyi bir başlangıç seviyesi olur. Eğer yarış hazırlığı yapacaksanız nike ın iyi yastıklama teknolojisi ürünleri var. Ama rahat ve günlük de kullanırım derseniz o ürünler hem maliyetli hem de günlük kullanıma uygun olmaz. Nimbus oldukça iyi ancak biraz kışlık bir ayakkabı, o nedenle kullanım sonrası iyi havalandırmanız gerekir.
- 07-10-2023, 20:46:33@eyefive5; @Sinnerman; hocalarım sizi tanımam etmem. Ancak beni ayakkabı konusunda büyük bir dertten kurtardınız. Forumda dolaşırken yürüyüş ve koşu için(genelde tempolu yürüyorum) önerilere göz atarken mizuno oldukça dikkatimi çekti. Bugün mağazadan aldım. Kuşlar gibi hafifledi ayaklarım. Eski ayakkabılarımda resmen ayaklarımın altı yanıyordu yürüyüşten sonra. Minnettarım, buradan da bir teşekkür etmek istedim. İşiniz, gücünüz rast gelsin. (Konu sahibinden de özür dilerim, biraz zaman sonra yeniden hortlatmış oldum konuyu.)
- 07-10-2023, 22:57:28Rica ederim hocam gece gece duanız işin çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni. Bende de içe basma ve düz taban sorunu var en rahat ettiren ayakkabı o marka oldu, güle güle kullanın inşallah sizi de memnun ederler.frkymnpdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle