Arkadaşlar merhaba belki hatırlamışsınızdır ilişkim hakkında birden fazla konu acmıstım 😅 bu sefer yine açıyorum
5 aylık yüz yüze bir ilişkim oldu iyisiyle kötüsüyle geçti bu süre içerisinde ona çok bağlandım ilk aşkım oldu herşey yüz yüzeyken iyi gidiyor ama şimdi özel bir sebepten dolayı farklı şehire gidicek yarın sanal ilişkiye nasıl ayak uydurmalıyım ne yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım onu herhangi bir sebepten dolayı kaybetmek istemiyorum tavsiye verirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
Sanala iliskiye geçiş
9
●492
- 28-07-2023, 23:30:13Üyeliği durdurulduKızlar soruyor veya erkekler soruyor konu açsanız daha verimli cevaplar alırsınız sanaldan ilişki yürümez pek bir şeye alıştığında o şey gittiğinde insan nasıl davranacağını şaşırır kısaca umarım hakkında hayırlısı olur. Pek uzun vadeli göremedim. Alışılmış bir şeyi farklı bir şeye ayak uydurmaya çalışınca pek verimli olmuyor. Bunu 8 saat günde PC de çalışmaya başlayan insanın fiziksel olarak mağazada çalışması gibi düşünebilirsiniz. Bir afallar ayak uydurma süreci olur bir ihtimal başarır bir ihtimal kaybeder. Sanş sizinle olsun.
- 28-07-2023, 23:31:27Seviyorsan engeller önemli değil.
Seneye üniversite sınavına gireceğim sevgilim ile ve ikimizin planları birbirlerine zıt gözüküyor o zaman ben ne yapacağım bilmiyorum - 28-07-2023, 23:31:50Hocam bağlanın tabi ama "ÇOK" bağlanmayın kime ne olacağı belli değil en büyük güvenceniz kendiniz olun.
Öncelikle ilk zamanlar çok fazla tartışabilirsiniz uzaklaştığınız için. Birbirinizi sürekli görüntülü arayarak fotoğraf atarak darlamayın hocam akışına bırakın konuşmak için belirli saatler belirleyebilirsiniz.
Hayırlı akşamlar. - 28-07-2023, 23:33:59Çok basit bir tavsiye vereceğim hocam vereceğim tek tavsiyede bu olsun alacağınız tek tavsiyede bu olsun bence. İnsanlardan tavsiye alarak yaşadığınız hayat sizin kararlarınız doğrultusunda ilerlemez, bir ilişki yaşayacaksanız neler yapacağınıza siz karar verin başkalarının düşüncelerini kafanıza sokmayın kısaca tavsiye ile yaşadığınız hayatta kendiniz olmazsınız hocam bu tamamen sahte olur bunu asla önermiyorum
- 28-07-2023, 23:38:45Hocam ben size şu kadar diyim o gerçekten doğru kişiyse o ilişki uzaktan da yürür doğru kişi değilse isterse 1 metre dibinde olsun yine yürümez. O yüzden kaybedeceğiniz bir şey yokmuş gibi davranın yeter.