• 12-06-2023, 14:07:13
    #37
    ibrahimince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Beyler aylık internet den gelirim 30-40 bin TL arası bunu babam da görüyor+ sigortam da yatıyor ama babam sürekli git bir yerde çalış evde yatarak olmaz diyor ben bir türlü anlayamıyorum sürekli bir yerlerde iş buluyor ne yapmam lazım gelen parayı görüyor felan hala aynı .
    laptopunu al git dışarda bir kafede veya uygun bir yer tut orada çalış
  • 12-06-2023, 14:07:49
    #38
    emrecetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah yardım etsin hocam ben 2 yıl çektim sonradan kendiliğinden saldı artık karışmıyor.
    Hocam biraz karışmıyor sonra bir başlıyor bırakmak bilmiyor o böyle yapınca benimde İnternet ile ilgili birşey yapasim gelmiyor soğuyorum .
  • 12-06-2023, 14:07:56
    #39
    Vergi veriyor musunuz?
  • 12-06-2023, 14:09:15
    #40
    ClassWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Düne kadar 100 tl ye hesap satıp 600 liralık faturayı indirimli ödemek isteyen birisisin. O arabayı aldıysan normal yollarla almadığını baban biliyordur oyüzden git çalış diyordur. Bencede sen babanı dinle son bir kaç aydır ne işi yapmaya başladıysan onuda bırak







    Ucuza ödemek varken neden pahalıya ödeyim ? Bu işi yapanlar varken ? Bu sayfada nasıl kötü birşey yapabilirim? Sayflarim bu tarz ?
  • 12-06-2023, 14:09:38
    #41
    muslumozer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Vergi veriyor musunuz?
    Sigorta mi yatıyorum.
  • 12-06-2023, 14:10:19
    #42
    İnternet olayları iyi güzel fakat örnek veriyorum instagram üzerinden para kazanıldığı zaman veya youtube gibi işler yapıldığı zaman yıllarca bu işi yaptıktan sonra hesaplar bir yerde patlarsa insan ortada kalabiliyor. Zamanında ben de çok güzel paralar kazanıyordum fakat yine de üniversite okudum, yüksek lisans yaptım, yazılıma ağırlık verdim ki yaptığım iş patlarsa hayatımı geçindirebileyim diye.

    Tabi burada yazılım şirketi veya bitmeyecek işlerden bahsetmiyorum. Aileler üstte yazdığım konuda bence yine de haklılar.
  • 12-06-2023, 14:10:27
    #43
    ibrahimince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sigorta mi yatıyorum.
    Sigorta yatırmak vergi vermek değildir
  • 12-06-2023, 14:10:54
    #44
    33 yaşındayım aylık gelirim seninkinin çok katı ama bana da aynısını söylüyorlar boşver çokta takma
  • 12-06-2023, 14:11:21
    #45
    ibrahimince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kimse inanmıyor du hocam bu kadar kazandığıma 3 hafta önce arabayı kapının önüne çekince biraz sustular tekrardan başladılar.
    coni kazanıyorsan zaten ilerlemen gerekli ev ofis illaki kurman gerekli home work olacak diye bir kaide yok sonuçta gelirin güzel.