Bugün bir numara aradı ve evinize tebliğat gönderilmiş fakat evde yoksunuz diye teslim edilmemiştir içeriğini bilmiyorum hukuk bürosunun numarasını vereceğim orası ile görüşün dedi ve verdiği numarayı aradım.
İÇERİK ŞU ŞEKİLDE.
Merhaba iyi günler dilerim hakkımda bir dosya varmış öğrenmek istiyorum
- Tabi TC verir misiniz dedi ve verdim
-Kontrol sağlanıyor
yasadışı bahis oynadığınız ip ve banka hesaplarınızdan tespit edilmiştir ve 58*** borç tutarı gözükmektedir. Fakat bugün en geç altıya kadar ödeme yapabilirseniz borcunuz 9300 tutarında olacaktır.
WhatsApp üzerinden kontrol etmem için link gönderildi
adliuzlastirma.org
bu siteden kontrol ettiğimde borç gözüküyor Ama gib.org.tr üzerinden ve e devlet üzerinden kontrol ettiğimde herhangi bir şey çıkmıyor.
Ayrıca bana attıkları linkten borç sorgulama yaptığımda ödeme işlemi kısmında kişisel iban ve kişisel bir isim gözükmektedir.
Bildiğim kadarıyla devlete borç olduğunda kişisel işim olmaz ve direk ziraat bankasına gider para diye biliyorum.
Kendilerine dönüş yaptım , daha fazla detay istediğimde ise mesajıma görüldü atıldı dönüş yapılmadı. Aramızda avukat vesaire varsa ilgilenirse teşekkür ederim.
