• 12-02-2023, 13:13:22
    #28
    Üyeliği durduruldu
    eşine söyleme söylersen yaşadığın sürece kafana gelecek bir darbe olur bu söz .
    arkadaşımın ailesi vefat etti deyip ziyarete gidebilirsin.
    Allah rahmet eylesin.
  • 12-02-2023, 13:33:36
    #29
    Hamile olması durumu değiştirir. Hassas ruh hali dönemine giriyor bence hiç söylememelisin. Allah rahmet eylesin
  • 12-02-2023, 14:09:11
    #30
    Kurumsal PLUS
    Başınız sağ olsun.
  • 12-02-2023, 15:16:21
    #31
    Hocam kadınlar vefat etmiş.olsa da yuz binlerce km uzakta olduğunu bilsede kadın kıskanır abi hele.birde hamileyken zaten hormonlar tavan çok değişik.tepkiler verebilir bu saatten sonra kalan hayatınızı izdirablar içinde geçirmenizi neden olabilir bunun için öyle diyeceğine farklı bir yöntemle çözmeye çalış yani eski kız arkadaş için değil farklı biraey için gittiğini bilsin
  • 12-02-2023, 19:59:00
    #32
    Hocam öncelikle başınız sağ olsun.. Söyleyip söylememekle ilgili konuya gelirsek, depremde vefat eden binlerce insanın acısını aynı zamanda kurtulanların sevincini içimizde yaşadık. Ayrıca eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz, empati yapıp bu duruma karşı tavrını siz daha net bilirsiniz. Buna göre tartıp konuşmak daha mantıklı olacaktır. Şahsım adına kıskançlık yaşanacağını zannetmiyorum.
  • 12-02-2023, 20:46:20
    #33
    İlk önce Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun inş.Eşine söyleme hocam. Biraz empati hemde hamile diyorsun gereksiz yere üzülebilir
  • 12-02-2023, 21:31:49
    #34
    Başınız sağolsun. Eşinize söylemeyin. Kadın kadına fark var ama söylerseniz geçmişinizi didik didik edip saçma sapan sorular sorup zaten olmayan moralinizi alt üst edebilir.
  • 12-02-2023, 22:23:26
    #35
    Ailenizden birisi degil gideceginiz kisi bu nedenle evliliginiz riske girecegi icin gitmemeniz ve soylememeniz gerekli. Illa kafaya takma derecesinde gitmeyi dusunuyorsaniz eskileri karistirmamaniz gerekli.
  • 12-02-2023, 23:27:50
    #36
    Kardeşim sakın ya söylemek nedir. Geçmişte kaldı gitti. Gidiyorsan da karıştırma eski kız mevzusunu ne kadar meraklısınız yuvanızla oynamaya. Kadın bir de hamileymiş. Zaten normal düşünemnediği en duygusal döneminde. Aile hayatınız mahvolur ya kendinize gelin. Bırakın şu eski kızlar triplerini beyler çocuk oyuncağı değil bu işler hanımlar için.

    Bu mevzu kıskançlıktan, düşünceli ya da düşüncesiz insalıktan çok başka olay. Sakın hocam. Bir ömür karşına çıkar ve asla eskisi gibi olmaz söyleyeyim.