• 20-11-2022, 00:10:40
    #10
    🏆 SMM-PANEL.NET
    sentezweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sorun parası değil zaman kaybı bu işleri 7-8 site için yaptığını düşün tek iş bu değil site iç seosu (meta başlık yazımı), link düzeni site haritası oluşturma sonrasında arama motorları kaydı sonrası sonrası bu dedikleriniz yapılıyor eskiden bunları yapmazdım şimdi müşteriye site yapma fiyatını yükske söyleyince iş alamıyoruz düşük söyleyince de zaman israfı oluyor google keşke bu siteleri eskisi gibi durduk yerde listelese. hani gelsin anahtar kelimede beni 1 e çıkarsın demiyorum sadece listelesin.
    ama ben bunu çözeceğim bu çalışmaları yapmadan da siteyi eksisi gibi index aldıracağım
    dene bize de haber ver hocam. emeğin neyse onun fiyatını vereceksiniz yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. bu sizin hatanız. emek veren parasına bakmadan karşılığını alıyor.
  • 20-11-2022, 10:57:33
    #11
    bu aralar malasef genel bi index sorunu var,umarım kalıcı olmaz.index api kurulu,news kaydı var,düzenli içerik giriliyor ama yeri geliyor içeriklere bi bakıyorsun yok sentezweb in de belirttigi gibi eskiden güzel güzel index alıyordu kendiliginden.bunun için ekstra bi işlem,bi ayar,bi çaba sarfetmene dahi gerek yoktu.