• 28-10-2022, 15:35:53
    #46
    Süreç hakkinda bilgi verirsen sikayet konusunda bizlerde daha bilincli olabiliriz. Oğlunuz adina uzuldum gecmis olsun.
  • 30-10-2022, 00:26:30
    #47
    dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    üyelik eski ama yedekte tutulan bir hesapmış benim anladığım. bu adamın çok hesabı vardır muhtemelen.
    ozgur92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Süreç hakkinda bilgi verirsen sikayet konusunda bizlerde daha bilincli olabiliriz. Oğlunuz adina uzuldum gecmis olsun.
    şikayet konusu açıldı lakin arkadaş teşrif etmedi foruma girmiyor sanırım artık girmezde lakin savcılığa tıpış tıpış gidecek kendisi pazartesi günü
  • 30-10-2022, 01:42:54
    #48
    Geçmiş olsun, banka hesap sahibi ile r10 profil ismi eşleşiyor mu?
  • 30-10-2022, 09:00:04
    #49
    Math adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun, banka hesap sahibi ile r10 profil ismi eşleşiyor mu?
    Evet hocam r10 adı iban adı aynı
  • 08-11-2022, 13:28:02
    #50
    Sanırım arkadaşın taktiği şöyle:
    Biriyle ticaret yapıp parasına çöküyor. Hakkında şikayet konusu açılınca uzun süre foruma girmiyor ve konu kitleniyor. 3-4 ay sonra unutulunca foruma dönüyor.
    Sonra yine tekrarı oluyor.

    Geçen sene hakkında şikayet konusu açılmış ve uzun süre foruma girmediği için konu kitlenmiş.
    https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html

    Şimdi de size şikayet konusu açmışsınız, yine foruma girmiyor diye konu kitlenmiş. Yakında yine aynı bir olay olmaması için R10'un konuyu kitlemesi değil, en azından geçici olarak arkadaşın üyeliğini askıya alması gerekir.