Herkese Merhaba,
hakkımda açılan bir site var D0landırıcılık yapmışım ama konudan benim haberim yok bu siteyi açan r10 üyesi muhtemelen bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Ad Soyad ve 0850 olan numara bana ait gerisi ile alakam yok.
Resimdeki gibi bir blogger sitesi
kaldırıldı.
Hakkımda açılan ************** sitesi
13
●1.384
- 13-10-2022, 04:53:29Çok acımasız bir yöntem olmuş. Bu işi savcılık çözer bence.numanenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fakat şikayeti var zaten https://www.r10.net/sorum-var/302236...irdi-beni.htmlDoraOtomotiv bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 13-10-2022, 04:54:08Hocam adsoyad ve 0850 doğru geri kalan hç bir bilgi bana ait değil iban dahil olmak üzerewebsite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-10-2022, 04:56:07Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleEvet link kaldırdım ve sadece görüntü ekledim.website adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-10-2022, 04:57:38adamın canı nasıl acıdıysanumanenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
)
https://www.bitcoinforum.com.tr/yeni...kkat-edin.htmlferhatcolak86 bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 13-10-2022, 04:59:16Blogger ile iletişime geçebilirsiniz. Bu tarz blogları kaldırıyorlardı.
Edit: Blogger altyapısında barınan blogspot sistemi zannettim adam bildiğimiz foruma yazmış. Forum yöneticilerine mail atın. Burada barınan profil url'sini gönderip kendinizi temiz olarak gösterebilirsiniz.
30 haziran