• 13-10-2022, 04:51:18
    #1
    Cyber Security
    Herkese Merhaba,

    hakkımda açılan bir site var D0landırıcılık yapmışım ama konudan benim haberim yok bu siteyi açan r10 üyesi muhtemelen bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

    Ad Soyad ve 0850 olan numara bana ait gerisi ile alakam yok.


    Resimdeki gibi bir blogger sitesi


    kaldırıldı.
  • 13-10-2022, 04:52:51
    #2
    sadece sizin için blog atıp bırakmışlar hocam 30 haziran
  • 13-10-2022, 04:53:29
    #3
    numanenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herkese Merhaba,

    hakkımda açılan bir site var D0landırıcılık yapmışım ama konudan benim haberim yok bu siteyi açan r10 üyesi muhtemelen bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

    https://mustafadusuncelibilgileri.blogspot.com/
    Çok acımasız bir yöntem olmuş. Bu işi savcılık çözer bence.


    fakat şikayeti var zaten https://www.r10.net/sorum-var/302236...irdi-beni.html
    • DoraOtomotiv
    DoraOtomotiv bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 13-10-2022, 04:54:08
    #4
    Cyber Security
    website adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sadece sizin için blog atıp bırakmışlar hocam 30 haziran
    Hocam adsoyad ve 0850 doğru geri kalan hç bir bilgi bana ait değil iban dahil olmak üzere
  • 13-10-2022, 04:54:10
    #5
    ve sende buraya link bırakarak sayfayı popüler hale getiriyorsun. yapma bence )
    • website
    • CLOUDNET
    • ferhatcolak86
    website, CLOUDNET ve ferhatcolak86 bunu beğendi.
    3 kişi bunu beğendi.
  • 13-10-2022, 04:55:23
    #6
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ve sende buraya link bırakarak sayfayı popüler hale getiriyorsun. yapma bence )
    haklı hocam
  • 13-10-2022, 04:56:07
    #7
    Cyber Security
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ve sende buraya link bırakarak sayfayı popüler hale getiriyorsun. yapma bence )
    website adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    haklı hocam
    Evet link kaldırdım ve sadece görüntü ekledim.
  • 13-10-2022, 04:57:38
    #8
    numanenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet link kaldırdım ve sadece görüntü ekledim.
    adamın canı nasıl acıdıysa )
    https://www.bitcoinforum.com.tr/yeni...kkat-edin.html
    • ferhatcolak86
    ferhatcolak86 bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 13-10-2022, 04:59:16
    #9
    Blogger ile iletişime geçebilirsiniz. Bu tarz blogları kaldırıyorlardı.

    Edit: Blogger altyapısında barınan blogspot sistemi zannettim adam bildiğimiz foruma yazmış. Forum yöneticilerine mail atın. Burada barınan profil url'sini gönderip kendinizi temiz olarak gösterebilirsiniz.