• 07-08-2022, 10:22:39
    #1
    Merhabalar,

    Başlık absürt olmuş olabilir ama, aklıma takılan bir kaç soru var.

    Bir tanıdığım için Instagram üzerinden medyum sayfası kurdum orada sadece fal bakacak, Katina falı, su falı, vecid falı, kahve falı vs vs.

    Sayfayı kurarken tasarımlarını yaparken bir arkadaşımla sohbet ettik bunlara musallat oluyorlar, rüyalarında eziyet ediyorlar bu işle uğraştıklarından dolayı dedi.

    Hesabı açtıran tanıdığıma hemen ulaşıp durumu anlattım biraz da internetten araştırdım arkadaşımın dedikleri doğru aşağı yukarı.

    Ancak hesabı açan kişi gerçekten bakmayacağım insanlar ne duymak istiyorsa onu söyleyeceğim aslında medyumluk değil dola**ırıcılık yapacağım attıkları falın resmine bile bakmam gibi bir cümle kurdu.

    Bu durumda musallat olmazlar mı, konu hakkında gerçekten bilgisi olanlar yorum yapabilir mi.
  • 07-08-2022, 10:24:19
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Hocam sizlik bir durum yok bence. İşinizi yapın ve geçin. Tabi detayları bilmiyorum musallat durumlarını filan
  • 07-08-2022, 10:25:03
    #3
    BZKRT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam sizlik bir durum yok bence. İşinizi yapın ve geçin. Tabi detayları bilmiyorum musallat durumlarını filan
    Dediğiniz doğru ancak tanıdığım kişi öz abim bunu konuda belirtmek istemedim
  • 07-08-2022, 10:25:25
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Sizede musallat olurlarsa durum epey vahim olur
  • 07-08-2022, 10:27:01
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Cinleri geç rak yükselince maliye polis feci musallat oluyor Dolandırıcılara Cinler niye musallat olsun Cinler mafyamı
  • 07-08-2022, 10:27:47
    #6
    Musallat, fal bakma, cin falan hikaye hocam. Rahat olun
  • 07-08-2022, 10:32:57
    #7
    Bir abi anlatmıştı, doğru bunun harici cinli minli hocalar kayıp eşyalar bulurken küçük evlenmemiş cocuk kullanıyorlar, siyah varlıklar tarafından eşya bulunuyor, yani gerçek cinli minli işler ama sen işini yapıyorsun alakan olmaz
  • 07-08-2022, 10:38:06
    #8
    Bence işi yapmayın, bırakın kim yaparsa yapsın. Oradan gelecek para gelmesin. Samimi söylüyorum, instagram hesabıma bir bahis sitesi 25k aylık reklam teklifi veriyor, kabul etmiyorum. 10k medyum sayfası reklam vermek istiyor, kabul etmiyorum. Etmem de, oradan gelecek paralardan hayır gelmez. Yine karar sizin. Musallat kısmını bilemem.
  • 07-08-2022, 10:41:29
    #9
    Size izah ettiği d*landırıcılık ile alakalı bir yöntem, ve bu kişiye öz abim diyerek olayı geçiştirmeye çalışıyorsunuz.

    İkinizide yaptığı yasal bir suçtur, kişi ile iletişime geçip yaptığınız işlemleri iki taraflı feshetmesini isteyin derim. Keza bu suça sizde bulaşarak ne denli bir yanlış olduğunun farkında olmadığınızı düşünüyorum.