Merhaba,
J7 pro telefonum elimden kaydı ve evde yere düşünce hiç tahmin etmeyeceğim bir şekilde ekranın sol yan kısmı tuz buz oldu. Ucuz bir telefon olduğu için herangi bir koruyucu kılıf vs kullanmıyordum yine de bu kadar rahat kırılması şaşırttı.
Google authenticator hesabıma erişemiyorum telefonumun ekranı kırıldı başta ekranın yarısı siyah ekrandı, sonra yavaş yavaş mürekkep bulaşır gibi diğer taraflarına bulaştı ve tamamen siyah ekran oldu.
Telefon çalışıyor ama hiç bir şekilde kullanamıyorum. Ekranı yansıtabilsem en azından Google authenticator bilgisini alabilirdim ama bunun bir yolu yok sanırım?
J7 pro telefon markası, ekranı yeniletsem o sırada bilgiler siliniyor mu acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
Telefon ekranım kırıldı, google authenticator ulaşamıyorum
15
●338
- 29-06-2022, 22:51:54BİLGİSAYARA usb ile ekran yansıtma programları var apowermirror vs gibi onlarla erişebilirsiniz.
- 29-06-2022, 22:56:18Telefonu bilgisayardan yönetebilirsin fakat bunun için geliştirici modu ve adb köprüsünün açık olması gerekli. Bunlar açık olsa bile o bilgisayara önceden bağlanıp her zaman güven seçeneğini seçmiş olman gerekli. Tüm bunlar tamam dersen scrcpy ile yapabilirsin.
https://github.com/Genymobile/scrcpy/releases/tag/v1.24
Sayfanın en altından 32 ya da 64 bit olarak seçip indirirsin.

- 29-06-2022, 22:57:00şimdi indirip apowermirror denedim fakat telefondan da bazı ayarları yapmak gerekiyormuş olmadı maalesef.cyberfreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-06-2022, 22:58:44evet hocam teşekkürler bilgi için fakat dediğiniz gibi ayarlar açık olmadığı için yapamıyorum.BaranRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım tek çare içindeki bilgileri sildirmeden ekranı yeniletmek o da telefonla aynı fiyat nerdeyse ama google auth bilgisine ulaşmak önemli benim için - 29-06-2022, 23:00:20Google Authenticator kullandığınız uygulama veya siteler ile iletişime geçerek yardım isteyebilirsiniz. Ben daha önceden telefonumu resetlediğimde bu şekilde destek talebi oluşturmuştum yardımcı olmuşlardı, en kolay yöntem bu
