Merhaba Arkadaşlar ziraat kartımdan 605,33 TL çekilmeye çalışılmış ancak bakiye olmadığından işlem olmamış . Saat tam 9 da bana bu sms geldi. Müşteri hizmetlerini aradım kimin çektiğini göremeyiz dediler.
kartı iptal ettirdim. Çekilmeye çalışan yerin ne olduğunu öğrene bilme imkanım varmıdır ?
Kartımdan 605,33 TL çekmeye çalışmışlar.
10
●578
- 25-06-2022, 11:31:02Müşteri hizmetleri göremiyorsa sizin görme ihtimaliniz yok, kart bilgilerinizi kaydettiğiniz sitelere dikkat edin. Mümkün olduğunca 3.parti uygulamalar kullanmayın, kullanırsanız da almak istediği izinlere dikkat edin. Basit bir keylogger ile bile büyük zarara uğrayabilirsiniz. Ne acıdır ki yaşı 18'i bulmayan bireylerden bazıları hack işini karizmatik bir iş gibi görüp özellikle bu yıllarda aşırı yoğun olarak ataklar yapıyorlar başarılı veya başarısız. Geçmiş olsun.
- 25-06-2022, 11:31:39Maillerinize bakın bir, bir yere abone olduysanız para çekilemediyse üyelik iptal maili, ödeme maili falan gelmiştir.
- 25-06-2022, 11:39:55CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleBulamadıkziynetorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesleğim gereği o tür şeyler çok dikkat ediyorum keylogger veya 3 parti bir yazılım değil. Kart bilgilerim fiziksel olarak ele geçirilmiş olabileceğinden şüpheliyim.selimgezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maildede hareketlilik yoksosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güvenmediğim sitelerde kullanıyorumBkirsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır haraket yok valla
