Karıncalardan Nasıl Kurtulabilirim
35
●1.046
- 23-06-2022, 08:48:03Merhabalar,
DDT adlı ilaç kesin çözümdür fakat Türkiye'de kullanımı yasaktır. - 23-06-2022, 09:52:58Başkası yazdı mı bilmiyorum yorumları tam bakmadım. Geçen 2 farklı yerden karınca basmıştı geçtikleri yerlere tarçın döktüm diğer gün kayboldular.
@ocetinbalta; - 23-06-2022, 21:15:52Çözümü anlatıyorum.
Terasta 2 yılda yayıldılar da yayıldılar, evet sirke şu bu o bölgeyi kurtardı ama, bu kez evin içine dağıldılar. Her yeri deldiler gruplara bölündüler.
Evde yatanları ısıracak derecede. Dedim ki, bir yerden kovuyoruz başka yere dağılıp oymaya devam ediyorlar beter oluyor.
Terastan kurtulma şansımız yok, öldüreceğiz. Aile vs. karşı çıktı. Dedim başka yolu kalmadı ki, sürekli inanılmaz biçimde çoğalmaya başladılar.
XXX ilacı aldım, 100'de birini kullandım 2 ayrı yere döktüm. Eti pufun üstündeki şeylerin pembesi. 2-3 tane karınca çekiştiriyordu, nane de dolu her yer ama üstünden yuvaya çekiyorlardı.
Alakasız tüm bölgelerde 2-3 tanesi eksildi bu 100 tanelik ilacın döktüğümüz. Arkadaş ertesi gün ne evde ne terasta, küp şekerlerle doldurduk yoklar.
Ya anlayıp kaçtılar ya da o kadar küçük şeyle öldüler. Başka çare yoktu, ben hiçbir hayvanı öldürmem camdan atarım. Ama bu farklı boyuta gelmişti.
Karar verirseniz ilacı yarın foto çekerim. - 23-06-2022, 21:19:29Benimde ciddi sorunlarım vardı https://guclermakina.net/ 3 aydır fn500 kullanıyorum. Sıfıra indi diyebilirim.
- 23-06-2022, 21:24:28https://www.migros.com.tr/bion-karin...AaAl-9EALw_wcB
Migrosta var genelde büyük mağazalarında bulunuyor akşam geciş yollarına sürdüm sabah baktıgımda karıncalar yok olmuştu

netde yazan ne gördüysem denedim,çözüm bulamadım.yaza tekrar mersine taşınacam,şimdiden çözüm arıyorum bunlara.