• 04-06-2022, 21:26:42
    #10
    İbrahim adlı arkadaşın girişimcilik temalı videoları sosyal medyada karşıma çıkıyor, 10 liralık warren buffet kendisi.
    Emirhan adlı arkadaş eskiden eğlenceli şakalar vs. içerik üretirdi, o yoldan devam etmesini gerektiğini düşünüyorum.
  • 04-06-2022, 21:26:59
    #11
    hayal ettiğin tüm parayı elde ettiğini düşün. geriye ne kalır? kişisel tatmin - ego. bazıları basar parayı kendine bi sahte dünya yaratır botlarla. ne maharetim var ne yapabilirim? yardım yapayım. ve fenomen oldum
  • 04-06-2022, 21:27:08
    #12
    10 milyon takipçileri olacağını düşünmüyorum bot vardır işin içinde
  • 04-06-2022, 21:27:09
    #13
    Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Acun'un çevresine faydası var, bu ikisinin bazı videoları kurgu bile olsa hayli çok garibanı sevindirdiği videoları var. (Çoğu fenomeni tanımayan adlarını dahi bilmeyen, ben bile bu kişileri biliyorsam gerisini hesap edin) her ne kadar takipçileri olmasam da (videoları denk gelince beğenirim) o kadar takipçileri olmaları bana şahsen mantıklı geldi.
    Hocam sizler de diyorsunuz çoğu kişi sizin gibi denk gelirse bakar. Yani tarkan ın iki katı takipçiye sahip olmaları sizce mantıklı mı? veya reynmen adlı arkadaş ülkemizde son yıllarda fanı çok. Onun bile 7 m takipçisi var. enesbatur adlı youtuber, 5 milyon takipçisi var. Hani bu arkadaşları seviyor herkes ama öyle fanı yok, adını soyadını %90 bilmez. Sadece sima olarak biliyordum ibrahim adlı abimizi. ama tarkandan reynmenden fazla takipçisi var. pek mantıklı değil bence.
  • 04-06-2022, 21:27:47
    #14
    Hesaplarına bot basıyorlar data yani takipçileri.
    • furkangorur
    furkangorur bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 04-06-2022, 21:27:59
    #15
    Sosyal deney yapa yapa bu hale geldi bunlar tanıyorum ikisini de nerde görsem izerim
  • 04-06-2022, 21:28:53
    #16
    yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar bu iki şahsı biliyorum iyilik akımları falan var 100 k 200 k takipçileri olsa anlayacağım da ikisinin takipçisi de aynı neredeyse acun kadar takipçileri var. Türkiye'deki en bilinen sanatçılardan tarkan'ın takipçisi bile 5 milyon. Bu arkadaşların nasıl 10 ar milyon takipçileri var? Bot mu basıyorlar paraları var çünkü sanıyorum ki. Ama bot olsa da instagram mavi tik veriyor mu böyle?

    https://www.instagram.com/emirhanozhan/
    https://www.instagram.com/ibrahimyilmazofficial/
    Mavi tik aldikdan sonra instagrama çaktırmadan azar azar bot alirlarsa sorun olmuyor
  • 04-06-2022, 21:29:05
    #17
    Edit, Adamların doğru düzgün google bilgi panelleri bile yok parayla alıp doğum tarihi yazdırmışlar wikipediye öyle bilindiklerini hiç sanmıyorum. 10 m çok büyük rakam.

    Ülkenin cumhurbaşkanı erdoğan'ın bile 10 milyon takipçisi var, yani bu iki arkadaş cumhurbaşkanı kadar mı tanınıyorlar?
  • 04-06-2022, 21:30:28
    #18
    Takipçiler büyük ihtimal bot,Kim ne derse desin görmeden tanımadan kimseden iyi kötü denmez,Dinimize kimse uymuyor eyvallah ama bir söz vardır Sağ elin verdiğini sol elin görmesin diye boşuna demiyolar herkesin hayrı fitresi zekatı kendine