• 24-05-2022, 00:02:23
    #28
    [QUOTE=sinanalp;1082702448]
    deifoslive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sivilce sayısı çok fazla değilse 5-6 taneyse ben diş macunu sürüyorum uyumadan önce iltihapı çekiyor üste 3-4 gün uygulayın sivilce kabaracak kesinlikle kanatmayın kendiliğinden kuruyup gidiyor ve macun kurumadan uyumayın
    Diş macunu sürdükten sonra ne zaman yıkıyorsunuz
    sinanalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam ben naneli sürdüm su an yanağımın icinde yanardağ olustu sivilceyi gec
    Gayet normal hocam yanması 😂😂 birkaç gün uygulayın dokunmayın sivilceye kuruduğunu farkedeceksiz
  • 24-05-2022, 00:04:54
    #29
    karaciğer yağlanması için eczacı enginar ekstraktı diye bir besin takviyesi önermişti , doktora sorarak kullanabilirsin, benim ldl ve hdl ları iyice normal haline getirdi
  • 24-05-2022, 04:32:25
    #30
    Hocam 23 yaşındayım 13 yaşımdan beri sivilce çıkıyor biraz içimi dökeceğim ardından son aylarda kısmen çözdüğüm yöntemi paylaşacağım . 13 yaşından beri çıkıyor özellikle T bölgesinde 13-20 yaşlarına kadar her zaman birtane büyük çıkıyordu yüzümde sonra iltihap oluşup gidiyordu sonra tekrar büyük birtane oluşuyordu resmen görüntüyü bozuyordu ama hiç iz kalmıyordu ama 21-22 yaşlarımda çıkan sivilceler iltihap olustuktan sonra iz kaldı yüzümde çok belli oluyor mu bilmiyorum ama biryerde çukur var yüzümde onlar içinde krem vs işe yaramıyor anca lazerle gider ilerde olacağım İnsallah daha doğrusu param olursa ilk fırsatta olacağım tabi 21-22 yaşlarda sigarayı bıraktım oda sivilceye neden oluyormuş sürekli yüzümde birtane gidiyor baska birtane çıkıyor neyse 23 yaşındayım birsürü krem vs denedim ama hiçbiri işe yaramadı veya düzenli kullanmadığım için işe yaramamışta olabilir en son ablama sordum kız çevresine ve kendi bilgilerine dayanarak bana düzenli kullanabileceğim 3 adet ürün önerdi . Yüzüm yağlı özellikle T bölgesi ( burası önemli yüzünüz yağlı değilse kullanmayın bu ürünleri ) Sabah akşam üşenmeden uyguluyorum ilk başlarda zor gelse de şimdi uygulamadığım zaman bir eksiklik varmış gibi oluyor alışkanlık oldu . İlk 1 ay birazcık yüzünüzde sivilce çıkabilir sabırla kullanın .
    1-) https://ty.gl/ylgt8cu1vr ( ilk önce şunu sürüyoruz yüzümüze 20 -30 dakika bekletiyoruz )
    2-) https://ty.gl/qzael1ha0c ( Elinle köpük haline getirip sürüyorsunuz 30 saniye bekletip yıkayın )
    3-) https://ty.gl/oxpgyz59s4 ( En sonda yüzünüzü peçete ile kuruladıktan sonra şundan 3-4 fıs yüzünüze dökün )

    Yani yüzünü sabunla bile yıkamayan insanların yüzü kusursuzken biz bunlarla uğraşıyoruz ama yapacak birşey yok insan içindeyiz 3-4 aydır cidden işe yarıyor bazen 15 gün sivilce çıkmadıgı bile oldu ben bile çok şaşırdım normalde her zaman birtane büyük sivilce çıkıyordu hâla kullanıyorum son zamanlarda hosting firmasına çok sövdüğüm için sinirden yine çıktı psikolojik etkenleride var . Bu arada bir şey tüketirken yağ oranlarına bakıyorum çikolata bile yerken yağ oranı en az olanı alıyorum yemeklere az yağ koyuyorum aburcubur tüketmiyorum arada bazen 1 tane cipsi ödül amaçlı alıp 3-4 günde bitiriyorum . Maalesef ki bunları uygulamak zorundayım sizinde cildiniz yağlıysa tavsiye ederim Allah kimseye böyle bir sorun vermesin İnsallah.
  • 24-05-2022, 20:51:56
    #31
    sefad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Karaciğerinizde bir problem yoksa doktorunuza danışarak zeratonin hapını kullanabilirsiniz. Ben aktif olarak kullanıyorum dudak kuruluğu yapıyor ancak düzenli olarak nemlendirici krem kullanınca bir problem olmuyor.
    Fayda potansiyeli en yüksek yorumu bu arkadaş yapmış; ancak dikkate alınmamış. Bundan 10 sene kadar önce yüzüm mayın tarlası gibiydi, bahsettiği türevde bir ilaç ile tamamen kurtuldum, kesin çözüm oldu. Çevremde de kullanıp aynen bu şekilde fayda gören çok fazla kişi oldu. Eğer karaciğerinizde problem yoksa kesinlikle değerlendirmeniz gereken bir çözüm.
  • 24-05-2022, 20:53:21
    #32
    zamanında patlatmaktı
  • 24-05-2022, 20:56:55
    #33
    tia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    karaciğer yağlanması için eczacı enginar ekstraktı diye bir besin takviyesi önermişti , doktora sorarak kullanabilirsin, benim ldl ve hdl ları iyice normal haline getirdi
    tanıdığım bir kaç arkadaşım bu şekilde bir test yaptırmamı istedi, yağlanmalardan dolayı oluyormuş karaciğer yağlanması boşuna sivilce kremleri kullanma belki sorun karaciğer yağlanmasıdır ona göre bir ilaç alırsın kesin çözüm olur dedi test yaptırdım ama her hangi bir sorun çıkmadı haftaya müsaitlik durumuna göre tekrar istanbulda hastaneye gideceğim
  • 25-05-2022, 00:26:59
    #34
    Bebek pudrası sür yatmadan. Çok güzel kurutuyor. 2 güne geçmiş olur
  • 25-05-2022, 23:24:02
    #35
    Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar merhabalar,

    Geçen sene askere gitmeden tahlil falan vermiştim her hangi bir sıkıntı yoktu vücudum da, karaciğer yağlanmasından falan kaynaklı olabileceğini söylemişlerdi.
    Çok fazla krem kullandım ama en fazla 1 ay fayda etti, geçtiği zaman iz falan kalmamıştı aslında tek korkum iz kalması, yani elbet yaşayan çözüm bulan veya şuan çözüm için uğraşan kardeşlerim abilerim vardır illa ki, hangi kremleri kullandınız veya kullanmaya devam ediyorsunuz?
    https://www.amway.com.tr/Lekeler-%C4...eyword=sivilce

    https://www.amway.com.tr/Akneye-Meyi...eyword=sivilce

    @Muhammet; doğal çözüm olarak bu ürünü öneririm. 4 kişi için kullandık şuan, sonuçlar güzel. bunları sizin için temin edebilirim dilerseniz.

    bir de alttaki krem var. temin edebilirseniz doğal olmayan çözüm olarak bunu önerebilirim.