Geçtiğimiz günlerde NVidia Graphic Card Monitor programında Brave.exe nin çalıştığını farkettim. Bilmeyenler için bu uygulama harici ekran kartını kullanan uygulamaları gösteriyor. Başta kurduğum eklentilerden olabileceğini düşündüm ancak bu eklentileri kapatınca bir değişiklik olmadı. Ekran kartı yöneticisinden Brave Tarayıcısı nı dahili ekran kartında çalıştırma komutu verdim ancak bir değişiklik olmadı.
Sizce Brave Tarayıcısı, kullanıcılarının bilgisayarlarında mining yapıyor olabilir mi? Yoksa başka bir amaç için ekran kartını kullanıyor olabilir mi?
Brave Tarayıcısı Bilgisayarda Mining Yapıyor Olabilir mi?
9
●386
- 20-03-2022, 00:58:51Geçen gün aynı başlığı açtım. sürekli gpu 1 yiyor gözüküyordu yani nvidia yı. Fan da sürekli yüksek çalışıyordu. Brave de önceden yoktu fakat son 1 haftadır görmeye başladım bunu. Mecburen bıraktım.
- 20-03-2022, 02:16:48Her şey olabilir hocam Chrome gibi büyük tarayıcılarda bile neler çıkıyor.
- 20-03-2022, 03:14:51Üyeliği durdurulduAçık kaynak yazılımda neden zararlı yazılım barınsın, böyle bir şey olsa, analizciler skandal çıkarmaz mı
