• 26-02-2022, 21:27:28
    #10
    Bu arada sitelerine de ulaşamıyoruz
    Edit : Aldığım hostingler halen aktif
  • 26-02-2022, 21:29:49
    #11
    Celilzzers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Etiket için teşekkürler Celil,

    Değerli arkadaşlar, kredi kartı ile ödemeleri PayTR üzerinden yapmaktasınız. Herhangi bir loglama mevcut değildir, her türlü yasal hakkınızı kullanabilirsiniz.

    Web sitemiz ve belirli lokasyonlardaki hizmetler aldığımız saldırılar nedeniyle offline durumda olup bu gece sorunların çözümlenmesini umuyoruz.
  • 26-02-2022, 21:31:15
    #12
    Crenna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar 1 TL diye deneyelim dedik ancak adamların sitesi uçmuş. Googlede indexleri bile yok. Aklıma kredi kartlarının loglanmış olabileceği ihtimali geldi.

    Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Çünkü bir anda sipariş alıp bir anda ortadan kayboldular. R10.net adresine verdikleri parayı 1 tllik siparişlerden kurtarabileceklerini sanmıyorum. Aklıma tek kredi kartlarının loglanmış olabileceği şüphesi takıldı. Olabilir mi?



    Ek olarak site adresimiz webcity.com.tr değil, webcity.net.tr

    Yaşanan sorundan ötürü tekrardan özür dileriz.
  • 26-02-2022, 22:07:21
    #13
    Lancerc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ek olarak site adresimiz webcity.com.tr değil, webcity.net.tr

    Yaşanan sorundan ötürü tekrardan özür dileriz.
    Ufak bir sorunum var destek talebi açtım bir bakarsanız iyi olur ya sabahtandir bekliyorum
  • 26-02-2022, 22:17:11
    #14
    Kurumsal PLUS