mertcangokgoz adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Devlet Hastanesi Rezilliği - Boşuna SGK ödüyoruz !
18
●906
- 21-02-2022, 23:49:28Kendi vatanımızda gariban olduk, geçen kimlik yenilemeye gittiğimde ÖNCELİKLİ olarak Suriyeli kuyruğu vardı.
- 21-02-2022, 23:50:32
Memnuniyet üst seviyede
Vatandaşın sabahın erken saatlerinde hastanelerde randevu sırası beklemesi de Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ile son buldu. Tüm bu gelişmeler vatandaşın sağlık hizmetlerinden memnuniyetinin geçtiğimiz 16 yıl içerisinde yüzde 30dan yüzde 80lere kadar yaklaşmasına sebep oldu.
kaynak: https://www.yenisafak.com/ekonomi/16...asandi-3268567
eskiden en azından kuyruk varmış
şimdi randevu alamıyoruz
harbiden mucize - 22-02-2022, 01:37:52geçmiş olsun ...
yıllardır uzmanlar çoğu konuda uyardı tehlike çanları çalıyor dedi.
Çoğumuz başımıza gelmeden anlayamadık veya inanmadık. - 22-02-2022, 10:23:54Merhaba, tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanızı tavsiye ederiz. SGK anlaşmalı Özel Hastanelerde ekstra bir ücret ödemeden ve devlet hastanelerine nazaran randevu sıkıntısı yaşamadan hizmet alabilirsiniz. Standart Yılda 10 kez Ayakta Tedavi ve Sınırsız Yatarak Tedavi içerir, yatarak tedavide poliçe başlangıç tarihinden itibaren 3 ay geçmiş olması şartı bulunmaktadır. Geçmişten gelen şikayet ve rahatsızlıkları tamamlayıcı sağlık sigortası dahil hiç bir özel sağlık sigortası karşılamamaktadır. Poliçenin başladığı tarihten sonra meydana gelebilecek rahatsızlıkları karşılar. Detaylı bilgi ve size özel fiyatlar için 0 850 305 59 66 numaramızdan whatsapp üzerinden ya da arayarak iletişime geçebilirsiniz.
- 22-02-2022, 23:38:03Olay tamda bu. İnsanları özel hastanelere mecbur bırakıyorlar. Son bir haftada belki 3 4 kere devlet Hastanesi'ne gittim ve sonra dedim ki "Allah düşmanımı bile devlet hastanesindeki doktorların eline düşürmesin". Gerçekten dayağı hakeden doktorlar var....rozetmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-02-2022, 03:54:23proflardan randevu alın böyle durumlarda , 300 liranıza mal olur evet ama işlemleriniz başlar . tetkik vs en azından devlet hastanesinde yaptırdığınız için para ödemezsiniz , özelde prof gitseniz daha çok para ödersiniz , tetkiklere de para alırlar .
şu an benim gördüğüm tek bug budur.
sgk vs neden ödüyoruz kısmına girmiyorum çıkamayız
