• 19-01-2022, 23:20:13
    #1
    Merhaba, arkadaşlar 500 - 600 Gb veri olan bilgisayarıma .vfgj bu şekilde bir uzantı dadandı çözemiyorum ve genelde sipariş.xlsx.vfgj ve Sipariş.docx.vfgj bu şekilde


    yardımcı olabilicek varmı ?



    Dosyalara bıraktıkları metin belgesi


    DİKKAT!
    Merak etmeyin, tüm dosyalarınızı geri verebilirsiniz! Resimler, veritabanları, belgeler ve diğer önemli dosyalar gibi tüm dosyalarınız en güçlü şifreleme ve benzersiz anahtarla şifrelenir. Dosyaları kurtarmanın tek yöntemi, sizin için şifre çözme aracı ve benzersiz anahtar satın almaktır. Bu yazılım tüm şifrelenmiş dosyalarınızın şifresini çözecektir. Ne garantileriniz var? Bilgisayarınızdan şifreli dosyanızdan birini gönderebilirsiniz ve biz de şifresini ücretsiz çözelim. Ancak sadece 1 dosyanın şifresini ücretsiz olarak çözebiliriz. Dosya değerli bilgiler içermemelidir. Videoya genel bakış şifre çözme aracını alabilir ve inceleyebilirsiniz: https://we.tl/t-Xk9HCEGEFF Özel anahtar ve şifre çözme yazılımının fiyatı 980 dolar. İlk 72 saat bizimle iletişime geçerseniz %50 indirim mevcuttur, bu sizin için fiyat 490$'dır. Lütfen verilerinizi ödeme yapmadan asla geri yüklemeyeceğinizi unutmayın. 6 saatten fazla yanıt alamazsanız, e-postanızın "Spam" veya "Önemsiz" klasörünü kontrol edin.

    Bu yazılımı almak için e-postamıza yazmanız gerekir: support@sysmail.ch
    Bizimle iletişime geçmek için e-posta adresini rezerve edin: helprestoremanager@airmail.cc
    Kişisel kimliğiniz: 0373UIhfSdWogvSfoAvBR96w6Ci56Ga0byuMMEjbGykQPsIXt1
  • 19-01-2022, 23:22:48
    #2
    format atmak en sağlıklısı. içerisinde önemli bilgi var mıydı?
  • 19-01-2022, 23:23:44
    #3
    Geçen sene bir ahpabim da bu sorundan muzdarip olmuştu ama uzanti bu deildi kimler kimler uğraştı çözemedi 500 dolar civarında bi parayı yatırdılar mecburen verilerini eksiksiz kurtardı umarim buna gerek kalmadan çozersiniz
  • 19-01-2022, 23:23:44
    #4
    KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    format atmak en sağlıklısı. içerisinde önemli bilgi var mıydı?

    var fakat onlar farklı diskte onlarada bulaşmış durumda
  • 19-01-2022, 23:24:18
    #5
    Sistem geri yükleme aktifse geri yükleme deneyin hocam. Çalıştır > rstrui.exe yazarsanız kısa yoldan ulaşırsınız.
  • 19-01-2022, 23:25:40
    #6
    Bende aynı sorun ile karşılaşmıştım uzantı farklıydı çözümü yoktu. İnternette bu hizmetleri veren bir kaç firma var. Uzantıyı yazıp aratmayı denediniz mi hocam?
  • 19-01-2022, 23:26:04
    #7
    Bir şey yapmadan önce norton indirin, internet bağlantısını kesin ve tam tarama yaptırın.
    Bir kaç yıl önce norton tek başına şifreleri kırmış ve virüsü temizlemişti.
  • 19-01-2022, 23:31:01
    #8
    sunucuoptimizasyon.com
    Cryptolocker virüsü yemiş sisteminiz.

    Bu şifreleme sisteminde şifreleme oldukça güçlüdür ve şifreleme yapan kişinin oluşturduğu hash eşleşmesiyle yapıldığından decrypt edilmesi oldukça zordur. Dosyaları sadece şifrelemeyi yapan kişi elindeki hash ile açabilir. Sistem geri yüklemeyle falan düzelmez.

    Şifreli dosyalar kurcalanırsa crypt mekanizması bozulabilir ve parayı ödeseniz bile dosyalar açılmayabilir, bu nedenle sistemi rastgele kurcalatmayın. Yedeğiniz varsa sistemi formatlayın yedeklerinizi atın geçin veriler gerçekten çok önemliyse fidyeyi ödeyin başka çare yok, geçmiş olsun.
  • 19-01-2022, 23:31:22
    #9
    Hocam bu virüs çok lanet bir şey,bir arkadaşımın bilgisayarına da bulaştı internetteki tüm yolları denedik fakat hiçbiri işe yaramadı.En son dedik ki format atalım bu sefer de bilgisayar flashı görmedi virüsten dolayı yani format da atamadık.Windows üzerinden format attık ondan sonra da virüs ve o not hala duruyordu sildik ettik üstüne yazdık hddnin o şekilde kullanıyor ama yakın zamanda hdd alacak bizim artı olarak tek sevindiğimiz yer ssd’ye bulaşmamıştı sadece hdd üzerineydi.Siz isterseniz internetteki çözümleri deneyin belki işe yarar