Erkeğin küpe takması
75
●2.027
- 03-12-2021, 18:00:33Üyeliği durduruldugerçekten 2021 yılında böyle insanlar görmek beni üzüyor.. EngelKaradagli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2021, 18:04:54Herkes istediğini takabilir, topluma bir zararı yoksa. Bazen kişiler ön yargıyla yaklaştığı durumları sonradan kendide de yaşayabiliyor. Kendisi olmasa çocuğu, torunu gibi.. Bende bu sebeple gayet normal buluyorum.
Normal bulamadığım durum ise şu: bu soruyu sormakta olan kişiyi aşağılamakta olan kişiler. Yıl kaç olursa olsun tıpkı küpeyi takan kişi sizi rahatsız etmediği gibi bu soruyu sorması da rahatsız etmemeli.
İsteyen istediği soruyu yöneltebilmeli, tıpkı herkes istediğini takabileceği gibi. Tek şart kişilere zarar vermeyecek çerçevede - 03-12-2021, 18:11:21Üyeliği durduruldubu sizi ilgilendirmez, yakışıp yakışmadığına kendi karar verebilirkasimt07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle