huawei matebook çok hoş bence ince ve hafif ekranı da ince çerçeve
Bütçemize göre yok maalesef bütçemize uygun olanlar i3 gibi sizin gördüğünüz varsa atarsanız çok sevinirim.
Hocam kendin toplasan apu sistem
Hocam bu konuda bilgim 0
İstediği özellikler ; Kesinlikle 14 inç olmalı taşıması
Evet hocam ablam böyle istiyor
Teşekkürler hocam böyle birşey arıyorum ama altta bir arkadaş casperda kronik sorun v.s demiş ama sizin bilginz varmı acaba ?
2 sinide ablama ilettim hocam bakalım.
Bunları da ilettim hocam teşekkürler
Merhabalar,
@semiih; Bilgisayar almak için bir iki ay önce 4 - 5 yere bsktım. En ucuzunu teknosada bulmuştum. 3000 lira bsndındaydı. Oraya bir bakın isterseniz. 🙂
Ablamda bende çok anlamıyoruz bu konulardan onun için burdan bi model v.s bulup beğensek gidip mağazadan alırız hocam teşekkürler
Hocam bütçeniz dahilinde bilgisayarlardan çok memnun kalacağınızı sanmıyorum.
1-2 ay önce 8 bin TL'ye PC alan kuzenimin bilgisayarı şuanda 11 bin TL en ucuzu ki aldığı bilgisayar da çok uç seviyelerde bi bilgisayar değil premium ama başlangıç modeli
https://www.pt.com.tr/macbook-air-13...risi-mgn63tu-a
Bu bilgisayarı bayadır takip ediyorum doların son çıkmasından önce de aynı fiyattı hemen zam yapmadılar.
Ayrıca yeni m1 işlemci var intelle kıyaslanmayacak kadar güzel diğer bilgisayarlar gibi değer kaybetmez 2010'larda çıkan macbook'lar hala peynir ekmek gibi satıyor.
Size. Tavsiyem bütçeyi arttırıp bu bilgisayarı almaktır birdaha da yıllarca böyle bir derdiniz olmaz.
Söylemeyi unuttum kusura bakmayın ;
EDİT : Ablamın yeterince iyi bir bilgisayarı var ama 17,3 inç ve ağır olduğu için ofiste çok zorluk çekiyor. Ofiste idare edebileceği birşey lazım ofiste çok çalışmıyor zaten slayt felan hazırlıyor çok yorucağını sanmıyorum bilgisayarı onun için ucuz birşey arıyoruz.