Arkadaşlar merhaba, ps kafe açmaya çalışıyorum bu aralar ancak önümde şöyle 2 fırsat var birisi şehrin merkezinde, önünden çok insan geçiyor, içinin tadilata ihtiyacı var 150bin tl kadar ve mal sahibi karşılamıyor yaklaşık 220m2 ve kirası 7500tl. ve mal sahibi max 3 yııl sözleşme yapıyor, fazlasında imkan vermiyor bina satılacak diyor.
diğer fırsat ise merkezden biraz uzak ancak yine yürünebilir bi mesafade ara bir sokakta, çok insan geçmiyor, reklama ihtiyacı çok, 550m2, tadilata ihtiyacı yok. kirası 9000tl burada ise mal sahibi 5 yıl sözleşme yapıyor, binanın satışı falan yok burada, ve vip odalar, arcade makineler herşeyi koyabilirim.
çok kararsızım, bu konuda tecrübe sahiplerini yoruma çağırıyorum, çok teşekkürler.
Playstation cafe için konum mu işlevsellik mi ?
9
●189
- 07-10-2021, 01:06:26
- 07-10-2021, 01:08:44bina satılacaksa hiç girmeyin hatta ilk önce dukkan satın alın işiniz garanti olur stopaj vergisi ile uğraşmazsınızgolgekonustu bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 07-10-2021, 01:12:04tadilata ihtiyacı olan dükkanın 4 bir yanı yurt, diğer dükkan ise yine aynı yere yakın bir bölgede ancak bi 5-10 dk yürünecek şekilde.MAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-10-2021, 01:55:31Hocam tadilat tarafı daha mantıklı gibi de, bina satılacak falan filan başınız ağrır gibi, mutlaka araştırmışsınız ancak durum hakkında biraz daha araştırma yapıp daha ideal en azından işlek bir cadde de olan bir mekan seçimi yapmalısınız gibime geldi hocam. Takdir elbet tabii sizin, ancak reklam ile uğraşmak yerine ve de zaman ile uğraşmak yerine doğrudan işlek bir cadde önden 3-0 başlamak gibi olur. Her türlüsü her vakit bu denlidir.